• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

ile zarobilyscie jako au pair w usa

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• ile zarobilyscie jako au pair w usa

• ile zarobilyscie jako au pair w usa
  • Re: ile zarobilyscie jako au pair w usa

kasia_22 > 17-08-2009, 22:01

well... Fajnie,ze sa laski ktore potrafia i sie bawic i zarabiac ! Tak trzymac... Czasu starcza na wszystko, doslownie na wszystko... troszke wysilku, checi i mozna to zrobic. Zarabianie dodtakowej kasy nie wiaze sie z praca non stop 24h na dobe przez 7 dni. ja dzieki pracy odwiedzialm Brazylie, Meksyk, Hawaje, Jamajke czy Alaske. Zawsze mialam jeden pelny wolny weekend. Fakt, pracowalam 3 tyg w miesiacu a placone mialam za 4, wiec czasu mialam sporo. Moje dzieci byly "dorosle" wiec mialam sporo czasu w ciagu dnia - oczywiscie znalazlam dodtakowa prace. Zostalam ze swoja rodzina na drugi rok. Dzis jestem szczesliwa narzeczona z data pazdziernikowa

Pozdrowienia dla dziewczyn z pomyslem na stany !!!!

kamildzianka > 17-08-2009, 22:13

1. Jak po roku pracy jako operka i NIELEGALNA niania mozna zarobic 25K?

2. Jak, pracujac tyle, mozna miec czas na podroze?

3. Gdzie znajduja sie rodzinki, ktore pozwalaja pracownikowi robic przez 3 tyg, a nie 4 tyg. w miesiacu?

4. Jakim cudem znajduja sie rodziny, ktore placa 10-25$ za godzine za nianczenie dzieci? Jaki, w takim razie, mialyscie grafik?

5. Czy twoj narzeczony to obywatel USA i czy zamierzasz wziac slub na J1?

nina15 > 17-08-2009, 22:15

no wlasnie jak to jest z ta dodatkowa praca..mozna w koncu na "operowskiej" wizie pracowac i czy rodzinki się zgadzaly zebyscie pracowaly dodatkowo czy po prostu nic im nie mowilyscie? i wlasnie mam pytanie jeszcze odnosnie szkol jezykowych ile mniej wiecej sie placi za kurs jezyka bo chcialabym sie zapisac juz tam na hiszpanski

kamildzianka > 17-08-2009, 22:21

Oczywiscie, ze pracowac u innej rodzinki, niz ta z programu au pair, nie mozna. Dlatego napisalam "NIELEGALNA".

Kurs jezykowy - niekredytowy to 300$ za kurs, a kredytowy to nawet do 1500$.

kamysia > 23-08-2009, 4:25

bunia_90210 > 23-08-2009, 20:50

Kamildzianka jeśli moge zapytac to jaki jest ten zloty srodek?

kamysia > 25-08-2009, 5:27

.

marlenao > 10-12-2009, 7:46

i co kamysia, wkoncu poszlas na jakis kurs? haha tak zazwyczaj jest, dobre kredytowane kursy wcale nie sa takie tanie. ja za moje 6 kredytow po znizce placilam 900 =]
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia