-
-
Re: rozmowa z rodziną - skype
dodzia162 > 01-04-2011, 15:36
Dziekuje bardzo , ale pewnie umiesz dobrze angielski co ? u mnie jest srednio, rozumiem duzo, ale trudniej mi odpowiedziec, stresuje sie...dziekuje bardzo i rowniez zycze powodzenia ! -
bossowsky > 01-04-2011, 17:51
<!-- l --><a class="postlink-local" href="http://forum.aupairpoland.com.pl/viewtopic.php?f=4&t=4944">viewtopic.php?f=4&t=4944</a><!-- l -->
masz, ale trzeba dobrze szukac to się znajdzie
przejdziesz kilka interviews i zobaczysz jak sie rozwiniesz.
pozdrawiam -
awmygod > 04-04-2011, 19:39
[quote name="dodzia162"]Dziekuje bardzo , ale pewnie umiesz dobrze angielski co ? u mnie jest srednio, rozumiem duzo, ale trudniej mi odpowiedziec, stresuje sie...dziekuje bardzo i rowniez zycze powodzenia ![/quote]
Umiem, ale stres jednak robi swoje ;p jak poszło?? -
bossowsky > 06-04-2011, 13:06
no wlasnie, jak poszlo? -
dodzia162 > 06-04-2011, 15:06
Nie było rozmowy z tą rodziną do której, jade. Ale z zaskoczenia zadzownila do mnie inna Host family i super sie rozmawialo ponad pol godziny, w ogole nie bylam na to przygotowana a wszystko rozumieli ja ich rowniez, a moj angielski naprawde nie jest za dobry !pozdrawiam -
awmygod > 06-04-2011, 16:32
[quote name="dodzia162"]Nie było rozmowy z tą rodziną do której, jade. Ale z zaskoczenia zadzownila do mnie inna Host family i super sie rozmawialo ponad pol godziny, w ogole nie bylam na to przygotowana a wszystko rozumieli ja ich rowniez, a moj angielski naprawde nie jest za dobry !pozdrawiam[/quote]
No to gratulujębedziesz u nich? -
dodzia162 > 07-04-2011, 17:14
Dziekuję, ale jade do innej rodziny, Ci ktorzy do mnie dzwonili milei noworodka i 2 malych dziewczynek... jak dla mnie za duza odpowiedzialnosc. Jade do rodziny ktora ma 10letnia dziewczynke i 12 letniego chlopca, mieszkaja w Simonstone kolo Manchesteru . Wylatuje w MajuA Ty gdzie jestes?czy juz bylas ?
Pozdrawiam -
moya > 08-03-2012, 1:10
Hej, mam takie pytanie, rozmawiając z rodziną przez skype jaki był wasz poziom angielskiego. Łatwo rozumieliscie wszystko?
Obawiam sie strasznie, bo jednak wtedy będę omawiac wszystko związane z dojazdem, kieszonkowym itd. I boję się, że coś inaczej zrozumiem albo w ogole będzie cisza ;d -
marvellous > 08-03-2012, 1:22
No powiem Ci ze ja mialam masakre ;p
umiem komunikatywnie angielski ale nie wiedzalam co gadac, odpowiadalam bezokolicznikami i w ogole strasznie
ale oni to rozumia ze my tam jedziemy sie uczyc wiec nie boj sie
mnie wybrala ta rodzinka a niedlugo kolejna rozmowa na skyppie :| -
Buuzia > 08-03-2012, 2:02
ja też się tego bojęw Anglii jako tako się dogadywałam...gramatycznie też na pewno masakra ale to prawda że oni rozumieją jednak wolałabym rozmawiać z hostami twarzą w twarz niż przez skype