• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

rozmowa z rodziną - skype

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• rozmowa z rodziną - skype

• rozmowa z rodziną - skype
  • Re: rozmowa z rodziną - skype

dodzia162 > 01-04-2011, 15:36

Dziekuje bardzo , ale pewnie umiesz dobrze angielski co ? u mnie jest srednio, rozumiem duzo, ale trudniej mi odpowiedziec, stresuje sie... dziekuje bardzo i rowniez zycze powodzenia !

bossowsky > 01-04-2011, 17:51

<!-- l --><a class="postlink-local" href="http://forum.aupairpoland.com.pl/viewtopic.php?f=4&t=4944">viewtopic.php?f=4&t=4944</a><!-- l -->

masz, ale trzeba dobrze szukac to się znajdzie

przejdziesz kilka interviews i zobaczysz jak sie rozwiniesz.

pozdrawiam

awmygod > 04-04-2011, 19:39

[quote name="dodzia162"]Dziekuje bardzo , ale pewnie umiesz dobrze angielski co ? u mnie jest srednio, rozumiem duzo, ale trudniej mi odpowiedziec, stresuje sie... dziekuje bardzo i rowniez zycze powodzenia ![/quote]

Umiem, ale stres jednak robi swoje ;p jak poszło??

bossowsky > 06-04-2011, 13:06

no wlasnie, jak poszlo?

dodzia162 > 06-04-2011, 15:06

Nie było rozmowy z tą rodziną do której, jade. Ale z zaskoczenia zadzownila do mnie inna Host family i super sie rozmawialo ponad pol godziny, w ogole nie bylam na to przygotowana a wszystko rozumieli ja ich rowniez, a moj angielski naprawde nie jest za dobry ! pozdrawiam

awmygod > 06-04-2011, 16:32

[quote name="dodzia162"]Nie było rozmowy z tą rodziną do której, jade. Ale z zaskoczenia zadzownila do mnie inna Host family i super sie rozmawialo ponad pol godziny, w ogole nie bylam na to przygotowana a wszystko rozumieli ja ich rowniez, a moj angielski naprawde nie jest za dobry ! pozdrawiam[/quote]

No to gratuluję bedziesz u nich?

dodzia162 > 07-04-2011, 17:14

Dziekuję, ale jade do innej rodziny, Ci ktorzy do mnie dzwonili milei noworodka i 2 malych dziewczynek... jak dla mnie za duza odpowiedzialnosc. Jade do rodziny ktora ma 10letnia dziewczynke i 12 letniego chlopca, mieszkaja w Simonstone kolo Manchesteru . Wylatuje w Maju A Ty gdzie jestes?czy juz bylas ?

Pozdrawiam

moya > 08-03-2012, 1:10

Hej, mam takie pytanie, rozmawiając z rodziną przez skype jaki był wasz poziom angielskiego. Łatwo rozumieliscie wszystko?

Obawiam sie strasznie, bo jednak wtedy będę omawiac wszystko związane z dojazdem, kieszonkowym itd. I boję się, że coś inaczej zrozumiem albo w ogole będzie cisza ;d

marvellous > 08-03-2012, 1:22

No powiem Ci ze ja mialam masakre ;p

umiem komunikatywnie angielski ale nie wiedzalam co gadac, odpowiadalam bezokolicznikami i w ogole strasznie

ale oni to rozumia ze my tam jedziemy sie uczyc wiec nie boj sie

mnie wybrala ta rodzinka a niedlugo kolejna rozmowa na skyppie :|

Buuzia > 08-03-2012, 2:02

ja też się tego boję w Anglii jako tako się dogadywałam...gramatycznie też na pewno masakra ale to prawda że oni rozumieją jednak wolałabym rozmawiać z hostami twarzą w twarz niż przez skype
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna