• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

A czy w Polsce macie....?

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• A czy w Polsce macie....?

• A czy w Polsce macie....?
  • Re: A czy w Polsce macie....?

Agata89 > 24-06-2009, 23:57

[quote name="agulka"] jedna z sasiadek spytala , czy my jako polacy nie obawiamy sie mieszkac kolo hitlera !!!! powiedzialam jej, ze bardzo, a najwiecej tego, ze ozyje

[/quote]

Twoja odpowiedź agulka mnie powaliła!!! Chyba nie przestanę się śmiać do jutra :lol: :mrgreen: hahaha

lilly03 > 10-07-2009, 11:12

mnie ostanio zapytali czy w polsce jest media markt, czy bywa, ze jest cieplo, czy raczej stale sypie snieg.

xD

Ostanio tez jechalismy obok Dunaju i hostka zapytala mnie w samochodzie czy w poslce tez sa takie rzeki, czy raczej wszystko jest skute lodem...

myslalam ze padne xD

tu w Austrii nic nie wiedza o polsce.

Klaudia_1990 > 10-07-2009, 18:51

Wiecie co ... tak czytam i czytam, i wstyd mi za tych wszystkich ludzi ! Żeby podstawowych faktów o innych krajach nie wiedzieć ...

asiafrugo > 12-07-2009, 13:14

Mi sie moj pierwszy host w UK pytal, pokazujac w samochodzie na GPS-a, czy widzialam cos takiego wczesniej troche byl zdziwiony jak powiedzialam, ze moj tata takie cos nawet ma

Klaudia_1990 > 12-07-2009, 13:20

Oni nas najnormalniej w świecie uważają za jakiś zacofanych :!: :lol:

dominikan@ > 09-08-2009, 7:54

Ostatnio chciałam posprzątać w swoim domku a że jestem tu już 2 tyg a dotychczas nie mialam na to czasu poprosiłam więc wczoraj hostkę zeby pokazała mi w końcu gdzie jest odkurzacz. No więc hostka przyniosła mi odkurzacz i się pyta czy wiem jak się nim obsługiwać. Załącze zdjęcie bo siedze tak i dumam co miała przez to na mysli Czy że jest taki stary ten odkurzacz (więc może nie wiem jak) czy może bo w Pl odkurzaczy nie ma. Ludzie w AMERYCE dalej mają takie odkurzacze wyobrazacie to sobie????!!! Moja mama nie jest prawnikiam a tata wykładowcą na jednym z bardziej prestiżowych uniwersytetów w USA a odkurzacz mamy BOSHA!!!

[Obrazek: dscn0128.jpg]

Chciałam jeszcze dodać że na zdjęciu wygląda całkiem ładnie czego nie można o nim powiedzieć w rzeczwistości

sunkiss > 09-08-2009, 13:35

mi sie wydaje, ze to bylo z grzecznosci mnie w hiszpanii pytali sie czy wiem jak obslugiwac zmywarke, kuchenke elektryczna i mikrofalowke . Twoja hostka mogla pomyslec, ze w domu masz poprostu inny model. Ja sie nie obrazilam jak mnie pytali, tylko wlasnie tak to odebralam.

shante > 09-08-2009, 14:12

Ja przyznam, że przydałaby mi się mała instrukcja do zmywarki do naczyń, bo nie posiadam takowej i nigdy nie miałam z nią do czynienia Kuchenkę mam na gaz, ale wątpię, że wiele się różni od elektrycznej. Mikrofalówki również nie posiadam, ale nieraz ją obsługiwałam, więc żaden problem

karolinka > 09-08-2009, 14:37

hehe ja tez bede potrzebowala instrukcje dot.zmywarki;D

89dzoana89 > 09-08-2009, 14:55

I ja tez

O ile moi maja zmywarke <mysli>

:wink:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia