• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

czy słyszeliście coś o Garden city NY?

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• czy słyszeliście coś o Garden city NY?

• czy słyszeliście coś o Garden city NY?
  • Re: czy słyszeliście coś o Garden city NY?

PawelAuPair > 15-06-2009, 11:49

ooooo 8) no proszę bardzo. Roboty może nie, ale zapewne złośliwe jak cholera... będziesz miała samochód do dyspozycji? Pewnie trzeba je wozić do szkoły, na zajęcia dodatkowe.

Ile czasu zajęła Ci cała procedura dotycząca wyjazdu? Tzn. kiedy zgłosiłaś się do biura i złożyłaś papiery?

p.zgodka > 15-06-2009, 13:06

tak dostaje samochód do dyspozycji, a zgłosiłam sie jakoś w marcu wiec troche to zajeło Dobrze ze te dzieciaki maja tyle zajec dodatkowych, że ogólnie moja rola sie sprowadza do rozwozenia ich!!!

p.zgodka > 14-07-2009, 0:53

Jestem już 3 tydzień w Garden City w NY, jest bardzo fajnie, ale na początku jak zawsze trochę cięzko z językiem ,z kontaktem z rodziną, z dzieciakami. Spotykam mnóstwo aupair z różnych cześci świata, niesamowita przygoda, polecam wszystkim!!!! Trzeba sie tylko otworzyć na nowe i cała naprzód!!!!!!!

pozdrawiam

marlenao > 14-07-2009, 1:23

p.zgodka fajnie, że Ci się podoba! ja będę miała dziewczynki w wieku 7 i 10 lat także podobne do twoich. Co z nimi robisz w wolnym czasie? teraz są wakacje, to pewnie duzo czasu spedzacie razem. Mam nadzieje, ze sie spotkamy na miejscu bede zaledwie 40 mil od Ciebie i wylatuje juz w poniedziałek 8O Pozdrawiam.

p.zgodka > 14-07-2009, 1:39

super będzie zobaczysz, moje dziewczynki chodzą na campy, dużo sportu uprawiają a ja z nimi, chodzimy na basen , gramy w kosza,jakies gry planszowe,zresztą one się same bawią!!!a gdzie będziesz mieszkać? wydaje mi się , że jeżli jestes w porządku do rodziny to oni też sa spoko!

marlenao > 14-07-2009, 11:55

ja będę we Franklin Lakes w New jersey No, moje dziewczynki tez chodzą na campy , jeżdżą konno i uprawiają dużo sportów, wiec coś czuje ze przy nich zacznę byc sportswoman ale to dobrze moze uda mi sie zrzucic troche cielska :twisted:

PawelAuPair > 14-07-2009, 16:05

Haha czyli miejsce spotkania - New York City Akurat dzieli Was to piękne miasto
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia