-
-
Re: jestem zalamana... mam ochote sie pakowac
p.zgodka > 05-06-2009, 17:17
Pewnie ten człowiek jest nieszczęśliwy i ma zjebane życie i chcę przerzucić swoją złą energie na drugą osobę!
To jest Twoje życie i nie pozwól , żeby jakiś głupol na nie wpłynął. Uśmiechnij się -
Yoanna > 05-06-2009, 17:18
ej wlasnie, a co hosci na tekst tego kolesia? -
nowa123 > 05-06-2009, 18:35
tak masz racje!!! z tego co mi wczesniej o nim hostka mowila to on ma jakas ciezka depresje, leczy sie. wsrod ludzi pokazuje jaki to nie jest wazny, zabawny itp a tak naprawde tylko udaje. a swoim zachowaniem chce sie byc moze dowartosciowac, a inni cierpia.
hostka powiedziala, ze mam go kopnac. -
shante > 05-06-2009, 18:39
hahaha, no to dobrze Ci powiedziała :lol: -
kamysia > 05-06-2009, 19:39
. -
agulka > 05-06-2009, 20:10
to nie rozumiem czemu sie tak martwisz. gdyby to hosci powiedzieli, to co innego..a taki tam snob z wyzszych sfer, to wiesz... pojecia o zyciu nie maaz mi nawet zal takich snobow.
nic sie nie przejmuj, uszy do gory! -
nowa123 > 05-06-2009, 20:40
zle sie mimo to czuje, wszyscy gdy dowiedza sie ze jestem z polski rzucaja jakies glupie komentarze, ze nie ma kolei, srodkow transportu, mysla ze polska jest zacofana na maxa. nawet dzieci mnie takimi tekstami dobijaja, mowia kup sobie to czy tamto pojedziesz do polski i powiesz ze jestes bogata! gdy to slysze znow lzy naplywaja do oczu ;( -
shante > 05-06-2009, 20:58
ejj no słońce, nie bądź znowu taka przewrażliwiona
to, że ludzie zza granicy mają takie a nie inne wyobrażenie o Polsce nie jest nowością i naszym zadaniem jest ich uświadomić, że są w błędziepodejdź do tego z dystansem, bo takich uwag nie unikniesz, a niepotrzebnie się dołujesz... -
nowa123 > 05-06-2009, 21:14
dokladnie ide ich uswiadomić a szczegolnie bachorki!!!, dzis spie u znajomej musze sie odsteresowac !!! dziekuje za wsparcie! -
nowa123 > 05-06-2009, 21:18
wlasnie bylam u chlopca o pl nic nie wie, ... tak sobie mysle ze nasze miasta te wieksze jak chocby poznan wygladaja po stokroc lepiej niz ich..