• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Meżczyzna a AuPair

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Meżczyzna a AuPair

• Meżczyzna a AuPair
  • Re: Meżczyzna a AuPair

kamysia > 02-06-2009, 13:45

.

LuK3 > 02-06-2009, 14:36

Jeżeli chodzi wam o to czy, potrafię się zaopiekować dzieckiem? Mam bardzo dobry kontakt z dziećmi, słuchają mnie i potrafię z nimi rozmawiać, a co najważniejsze nie wyprowadzają mnie z równowagi... potrafię również gotować i żadne domowe prace to dla mnie nie problem mam dwie prawe ręce nie lewe . Zdaje sobie sprawę ze Au Pair to nie gra w piłkę... dlatego chciałbym poznać opinie chłopaka który był już au pair albo jest i w jaki sposób tego dokonał....

kamysia > 02-06-2009, 14:39

.

shante > 02-06-2009, 14:47

W UK nie ma raczej takiej procedury

radzio > 02-06-2009, 14:51

potwierdzam, w UK jest dużo łatwiej zostac male au pair, i faktycznie dzieci polskie w porównaniu z angielskimi to aniołki

kamysia > 02-06-2009, 15:05

.

shante > 02-06-2009, 15:07

nietrudno było wywnioskować

Agata89 > 02-06-2009, 19:53

no tak, nie trzeba mieć 200h przepracowanych z dziećmi, ale to też nie znaczy, że wystarczy dobry kontakt z dziećmi żeby wyjechać. doświadczenie mniejsze czy większe musi być, bo to nie chodzi tylko żeby się z tymi dzieciakami bawić. często bywa tak, że trzeba siedzieć z takim dzieckiem całe dnie, a wtedy dobry kontakt to nie wszystko, bo zaczną marudzić, wpadają w histerię, biją się z rodzeństwem. i owszem mogą nas lubić, ale to nie przeszkodzi mu w rozrabianiu.

Yoanna > 03-06-2009, 1:32

ja jak jechalam pierwszy raz to nie mialam zadnego doswiadczenia z dziecmi, a musialam spedzac z nimi cale dnie (3 i 4 latka). dalam rade :wink:

p.zgodka > 03-06-2009, 10:52

Luk jedź koniecznie, jeśli masz tylko ochotę i chęci to jazda i do przodu, zdobędziesz nowe doświadczenia, bez ryzyka nic nie ma! Z tego co piszesz jesteś odpowiedzialnym chłopakiem a to juz dużo

pzdr
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna