• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

CHOROBY

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Off-topic czyli luźne rozmowy

• Mess

• CHOROBY

• CHOROBY
  • Re: CHOROBY

dominikan@ > 08-06-2009, 18:51

Kamila mam nadzieje ze teraz już bedą własciwie ciebie leczyć i wierze że jesteś w lepszych rękach!

marlenao > 02-07-2009, 16:49

jestem załamana! za 18 dni wylot a ja dostalam skierowanie na zrobienie badan na boreliozę! 3tyg temu ukąsił mnie kleszcz...i dzisiaj patrze a to miejsce mam całe czerwone, taka wielka plama, srednica 7 cm! Boli, swędzi i piecze..narazie mam brać antybiotyk przez 3 tyg. Jejjuuu co robic ((

kamildzianka > 02-07-2009, 16:52

O kurde! Ja bym zglosila do biura, ze moze sie zdarzyc tak, ze bedziesz przekladac wyjazd, niech ci powiedza, co mozna robic. Ja bym przelozyla, z ta choroba nie ma zartow. Najpierw trzeba sie wyleczyc.

shante > 02-07-2009, 16:54

Ojaa współczuję Ci strasznie, ale trzeba mieć nadzieję, że antybiotyk pomoże i nie będzie to nic poważnego... Ale bym zrobiła pewnie tak jak radzi kamildzianka...

Mi zostały równo 2 miesiące i na dniach będę musiała odwiedzić kilku lekarzy... ginekolog, dermatolog, dentysta (raczej tylko przegląd), standardowe badania krwi sobie chyba zrobię... zobaczymy. Najgorsze jest to, że mam obawy o początki bielactwa... i modlę się, żeby to jednak nie była prawda :?

kamysia > 02-07-2009, 17:21

.

dominikan@ > 02-07-2009, 18:07

Kamysia 6 paczek powinien wypisac ci bez problemu. Powiedz mu oczywiście ze wyjezdzasz. Pojdz do drugiego i ten drugi tez Ci wypisze kolejne 6

marlenao > 07-07-2009, 17:29

kurcze wkoncu mam dostep do netu, wyjechalam na kilka dni i zaniedbałam forum xD wiec tak wyniki podstawowe mam wszystkie dobre, antybiotyk biorę i moj rumien sie zmniejsza z dnia na dzien a wyniki na borelioze bede miala za kilka dni, ale jestem dobrej mysli i jak wyjda ujemne to leeece i nie przekladam zadnego wyjazdu !

Klaudia_1990 > 08-07-2009, 13:30

Dziewczyny a jak jest z ginekologiem w USA?

kamildzianka > 08-07-2009, 15:56

No wiesz, wchodzisz, siadasz na fotelu i rozkladasz nogi

A tak na powaznie ja juz gdzies pisalam: umawiasz sie na wizyte, czeka sie w zaleznosci od problemu, ok. tydzien, wizyta szybka, sprawna, pobieraja wymaz i sprawdzaja pod mikroskopem, na papierku lakmusowym, wiec nie ma leczenia w ciemno. Potem przychodzi piekny rachunek, ok. 200-300$ dla was, bo oni nie uznaja operkowego ubezpieczenia.

Potem ksero rachunku i wszystkiego, co otrzymalyscie od lekarza, wysylacie do biura, ktore przesyla od ubezpieczalni, a oni oddaja wam pieniadze.

Oczywiscie nie cala kwote!

Klaudia_1990 > 09-07-2009, 1:08

Dziękuję Już wszystko wiem ^^'
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna