-
-
Re: Mam matching ;D
marlenao > 13-05-2009, 11:50
Tak wymieniłam z nim kilka e mailów w których napisał mi szczegóły. Dokładniej jeśli chodzi o samochód to napisał, że jeśli przekroczę jakiś tam limit o zapłacę za benzynę. Poproszę o mail do obecnej operki i do niej napiszę. Jeszcze nie zdecydowałam, to moja 1 oferta i zastanawiam się czy nie poczekać na jakieś jeszcze. Minusem jest to że gosciu od samego rana do wieczora jest w robocie. Wraca dopiero ok 20. Ta mała go prawie w ogole nie widuje ;/ tylko w weekendy w sumie.
Nie wiem, przemysle to jeszcze i dam znac co postanowiłam.
BTW wiecie cos na temat tego miasta ?
NAPISAŁAM DO JEDNEJ BABKI Z PYTANIEM JAKIE JEST MIASTO I NAPISAŁA MI TAK:
Hey,jesli tak to dobra wiadomosc !Male miasto w porownaniu do innych ,bardzo bogate , stare ,malownicze blisko NY (dojazd pociagiem ,okolo 30 min).Tak sa kina ,teatry,duzo dobrych restauracji,do centrum handlowego raczej trzeba dojechac samochodem ,plaza jest w stanie New Jersey ale tez jest to jakis dojazd okolo godziny .Ja mieszkam w Glen Ridge od 4 lat a w USA jestem od 17 lat .Maz moj mieszka tu od urodzenia i inaczej sobie tego nie wyobraza.Wejdz na google i wpisz Glen Ridge New Jersey pewnie beda mieli jakies zdjecia i troche informacji o miescie .Pozdrowienia ,powodzenia i moze do zobaczenia.Dorota. -
Klaudia_1990 > 13-05-2009, 12:20
No kurcze zazdroszczę tej oferty jak cholera ! Masz ranki dla siebie, bo on w pracy a mała w szkole. Wszędzie blisko, NY , plaża, kina sklepy itd. Pokój z własną łazienką , no i z wyglądu sympatyczny facetA mała jak cukiereczek ^^ Mam nadzieję , że też mi się coś takiego trafi -
89dzoana89 > 13-05-2009, 12:42
Ej ja tez chce zobaczyc tego goscia i jego corke;p!! -
kamysia > 13-05-2009, 13:08
. -
marlenao > 13-05-2009, 13:58
no wiec napiszcie mi na PW Wasze maila to fotki wam wysletutaj wole ich nie wstawiać a oferta jest z biura -
agulka > 13-05-2009, 15:36
skoro z biura to teoretycznie sprawdzona... zobacz co Ci te operki o nim napisza.
niestety tak jest w usa, ze rodzice czesto dzieci nie widza... hostka z ohio jak wracala z pracy po 5 pm to po 7 pm juz kladla dzieci spac...
co to sa 2 godziny z dzieckiem? tak samo tutaj w szwajcarii, mama duzo pracuje wychodzi rano, podwozi mala do przedszkola i potem widzi ja dopiero jak wraca czyli okolo 6:30pm-7pm. mala o 9 pm idzie spac.
staram sie zabierac mala na lunch do mamy do pracy i czesto wysylam jej zdjecia malej. szkoda takich dzieci. moja mama zrezygnowala z pracy na 5 lat, zeby mnie wychowac. -
kamildzianka > 13-05-2009, 17:29
Bierz oferte, po co przebierac? Podoba sie, dziecko tylko jedno, blisko do miasta, telefon, samochod - nie czekaj, az facet sobie znajdzie inna operke! -
marlenao > 13-05-2009, 17:55
nom wlasnie tez tak mysle zeby wziac ta oferte. Napisalam do niego wczoraj maila z pytaniem do kiedy mam dac ostateczna opdowiedz i narazie nie odpisuje. Bede czekac na odp od niego a jak nie od do piatku to sama mu napisze ze jestem zainteresowana. -
dominikan@ > 13-05-2009, 17:57
Ja teraz z perspektywy czasu widze ze pierwsza oferta jaką dostałam byla jedna z lepszych! -
Klaudia_1990 > 13-05-2009, 19:17
Moja mama zaczęła wyjeżdżać za granicę od kiedy skończyłam jakieś 5 lat. I tak całą podstawówkę ... Wyjeżdżała na 2 miesiące, 3, pół roku, ROK... Wychodziłam do szkoły o 7.30 a tata do pracy na 9.00 , wracał wieczorem. Całymi dniami byłam z babcią i dziadkiem albo z bratem. I powiem wam, że to jest straszneNie mogłabym nie widzieć swojego dziecka albo widzieć je 2h dziennie ;/