• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Zaciesz wszechczasów, czyli Shante&Big Ben znowu razem ;D

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Zaciesz wszechczasów, czyli Shante&Big Ben znowu razem ;D

• Zaciesz wszechczasów, czyli Shante&Big Ben znowu razem ;D
  • Re: Zaciesz wszechczasów, czyli Shante&Big Ben znowu razem ;D

shante > 12-05-2009, 23:28

W Edgware; Middlesex

O, na Metropolitanie też jest Tourism Management. To jeśli nie uda mi się z UG, to pewnie będę brała MU pod uwagę XD Byle w Londynie i byle turystyka. Chyba, że doznam jakiegoś nagłego objawienia dotyczącego zmiany kierunku

Yoanna > 13-05-2009, 10:48

ninka ja nie wiem co ludzi wzielo na greenwich i to wcale nie tylko moja wina :lol: grizz poszla, potem byla operka mojej rodziny zlozyla podanie (ale ostatecznie sie rozmyslila bo chce do pl wrocic), moj chlopak tam idzie, poznalam goscia w pociagu co tez tam studiuje.. no wszyscy tylko gre i gre hahah :lol:

a ja na metropolitan sie wybieram robic magistra bo tam znalazlam to co chcialam

shante > 13-05-2009, 18:37

A ja z radością mogę stwierdzić, że już mam wakacje

Dziś zakończyłam matury.

Wczoraj polski ustny, a dziś ang ustny PP - oba na 100%

A na resztę wyników niestety do 30 czerwca... :roll:

89dzoana89 > 13-05-2009, 23:09

WOW!!!

Gratuluje shante;*** :mrgreen:

shante > 13-05-2009, 23:46

Ach, w końcu mogę powiedzieć - DZIĄKUJĄ

Te matury zapamiętam do końca życia, nigdy wcześniej mnie tak tyłek nie bolał! Zdecydowanie za dużo kopniaków było

A kto jeszcze potrzebuje wsparcia przed jakąś maturą, to przesyłam wirtualnego <kopa w dupeczQę> i trzymam kciuki!

Kachaaa > 17-05-2009, 0:53

ooo twoj watek

predzej go nie widzialam

shante > 17-05-2009, 10:24

Aaa bo te wątki tak skaczą w te i wewte xD Póki co raczej będzie na nim cisza; im bliżej wyjazdu, tym więcej będzie się 'dziać' :wink:

shante > 22-05-2009, 23:40

Jestem przeszczęśliwa!

Miałam dzisiaj godzinną rozmowę z aktualną au pair mojej rodzinki. Asia (nazywają ją Jo xD) jest z nimi już od dwóch lat i rozwiała wszelkie moje wątpliwości!

Czytałam tu na forum, że kilka dziewcząt narzekało na żydowskie rodziny. Moi hości są Żydami i po tych opowieściach, których się naczytałam miałam pewne obawy xD I byłam przeogromnie ucieszona, gdy zadzwoniła do mnie na skype'a właśnie Asia. Opowiedziała mi o nich mnóstwo rzeczy, wychodzi na to, że są strasznie wyrozumiali, a au pair traktują rzeczywiście jak członka rodziny. Nawet nie wiem, co mi się u nich najbardziej spodobało xD Zachwycił mnie fakt, że na lodówce mają zawieszoną listę zakupów, do których każdy może coś dopisać, co tylko chce i w każdy piątek (chyba) robią takie big zakupy i wszystko, co chcemy to jest Przy okazji mogłam sobie porozmawiać z Rachel (11lat) i Mikey'm (7lat). Uśmiałam się jak głupia i Mikey ucieszył się na wiadomość, że nie mam faceta (czyt. za trzy miesiące zostaję jego dziewczyną :lol: ). Są strasznie sympatyczni i myślę, że będziemy mieli co najmniej dobry kontakt

Co do czasu wolnego - jako przykład podam plany Asi na ten weekend: dziś wieczorem idzie do swojego chłopaka i wraca w niedzielę wieczorem. xD Dzieci przez kamerkę pokazały mi jej pokój, gdy ona się ubierała xD I jest bardzo, bardzo przytulny, mały ale przytulny. I w ogóle jestem podekscytowana xD

Dłuuugo by wymieniać. Mam nadzieję, że jak będę na miejscu, to równie świetnie będę się tam czuć

Ach, i wylatuję 2go września. Jutro zamawiam bilet, bo aktualnie mam braki na koncie :lol:

89dzoana89 > 23-05-2009, 17:20

Ooo no to super

Ciesze sie ze rozwiala twoje wszystkie watpliwosci

I sama jak to czytam to wydaje mi sie ze bedzie Ci u nich dobrze :mrgreen:

Ajjj...wiec kolejna juz ma podroz zaplanawana...

Ninka Jones > 23-05-2009, 18:30

chyba Wam zazdroszczę! jak mi się tęskni za aupairskim życiem, chociaż nie wydaje mi się żebym się w nim umiała teraz odnaleźć...
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia