• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

laptop w usa

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• laptop w usa

• laptop w usa
  • Re: laptop w usa

Yoanna > 23-04-2009, 19:59

lotniska w londynie niestety maja strasznie zaostrzone przepisy i mozna miec tylko jedna sztuke bagazu podrecznego.. niewazne czy to laptop, damska torebka czy co jeszcze..

PawelAuPair > 24-04-2009, 0:22

ale to chyba każda przejściówka zmienia napięcie. One się poprawnie nazywają transformatorami do napięcia czy coś takiego Ah ta fizyka...

cailet > 24-04-2009, 1:13

transformator, to transformator, on radzi sobie ze zmianą napięcie. Są też zwykłe przejściówki, właśnie za parę złotych się da kupić i one radzą sobie z kształtem gniazdka. Np. do UK jest ci potrzebna zwykła przejściówka, bo napięcie mają takie jak u nas, a w gniazdku 3 bolce W USA poza innym gniazdkiem jest jeszcze inne niż u nas napięcie.

bunia_90210 > 24-04-2009, 10:55

takia przejściówka jak w Anglii??

PawelAuPair > 24-04-2009, 11:56

W UK są szersze i dłuższe bolce we wtyczkach. W USA wąskie i krótkie.

cailet > 24-04-2009, 12:31

Nie, do UK są inne niż do USA, bo w obu krajach są inne gniazdka.

dominikan@ > 28-04-2009, 17:05

No właśnie Yoana masz racje. To zalezy gdzie się leci i jakimi liniami. Ja leciałam Easy Jetem z Londynu i niestety ale panowie stwierdzili że można mieć tylko jedną torbę (miałam laptopa + torebkę małą) uśmiechnełam się do nich przepakowałam wszystko z torebki do torby na laptopa (robiąc przy tym straszną sierotę z siebie) i zmiękło im serce jak stwierdzilam że wszystko przełożyłam do torby na laptopa ale sama torba się już tam nie zmieści

shante > 28-04-2009, 17:07

Jezu. Boję się lotu xD A tak dokładniej - odprawy. xD

marlenao > 28-04-2009, 17:14

ja tez sie boje tymbardzij ze nie lecialam nigdy takim samolotem, jakimis małymi pizdzikami latalam ale to nei to samo xd ale damy rade ! trzeba byc odwaznym xd :twisted:

shante > 28-04-2009, 17:38

A ja to w ogóle, nawet piździkami nie miałam okazji xD Pierwszy raz w powietrzu haha już sobie wyobrażam ten zaciesz. Czy na pokładzie dostaje się darmowe drinki? Bo gdzieś słyszałam i trudno mi w to uwierzyć
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia