• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Marzenia Iren czyli Francja

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Marzenia Iren czyli Francja

• Marzenia Iren czyli Francja
  • Re: Marzenia Iren czyli Francja

kamysia > 20-04-2009, 12:51

.

Iren > 20-04-2009, 15:23

wlasnie mam przerwe bo dzieci spia a hostka poszla na kursa ja niestety nie mam kiedy isc na kurs franca bo pracuje i pracuje jak wczesniej poisalam dziesiaj maly dostal histeri i ciagle placze bije wszystkich poszlam kupic karte ale nie dziala i zwrocili mi pieniadze za karte moge kupic tylko orange ale sklepy sa nieczynne jest chyba nd bo nawrt nie wiem jaki dzien a ja pracuje :/ zglosze sie do tych darmowych agencji agulka daj mi jakis kontakt do siebie dzieki za stronki z agencjami a moja agencja to student point

Iren > 20-04-2009, 16:11

a czy agencja informuje rodzine po tym jak do nich dzwonie?

kamysia > 20-04-2009, 19:00

.

Iren > 21-04-2009, 0:15

wiec talk jestem po rozmowie z hostka

i o to moj plan pracy

budznie dzieci o 7;30 pracuje do 21 mam 2 godz przerwy jak dzieci spia nie moge isc na dwor dizisaj kupilam ledwo karte poszlam z hosrtka na spacer do parku ona gadala z kolezankami a ja latlama za dizecmi

ona pracuje od 9 do 12 potem pije kawe czyta gazete i mowi ze pracuje zapalci mi za kwiecien 160 euro a za maj 320 placi na koniec miecha nie tygodnia wiec jestem uwziemiona do konca miesiaca :/

agulka > 21-04-2009, 0:24

wariatka jakas czy jak?

wiadomo, ze z takimi malymi dziecmi musisz byc w domu nawet jak spia, bo w kazdej chwili moge sie obudzic i potrzebowac. wiec jaka to ma niby byc przerwa dla Ciebie?

te rodziny co druga to gorsza!

Iren > 21-04-2009, 1:07

wlasnie mamala sie porzygala przyszla po mnie i kazala sie nia zajac napuscilam jej wody i poszlam ja swoja prace skonczylam

Yoanna > 21-04-2009, 1:08

:|

i 320 chce placic za miesiac?? chyba za tydzien to powinno byc :|

cailet > 21-04-2009, 1:32

Nie, no Iren, bez przesady, ty się wykończysz!

A co ci powiedziała na to, że powyżej 35 godzin tygodniowo pracujesz? I niby skąd jej się wzięło, że ma ci płacić na koniec miesiąca? Przecież normalnie wynagrodzenie dla operek jest tygodniowo wypłacane. Oczywistym jest, że inaczej masz miesiąc w plecy i nie możesz się nigdzie ruszyć przez ten miesiąc.

Iren, naprawdę, szukaj rodzinki i to szybko, żebyś wyprowadziła się zaraz jak kwietniową wypłatę dostaniesz. Nie ma na co czekać i tyle.

Klarasek > 21-04-2009, 7:19

No ja babcię kocham dosłownie jak moja Catherina ze Szwajcarii!!! Iren, ten typ człowieka tak ma...Na pewno nie zostawaj tam na maj. Jeśli miałaś tam być rok to raczej nie powinno być problemów ze znalezieniem rodzinki. Tylko się nie załamuj...Pamiętaj! Masz duszę wojownika wojownika a w Twoich żyłach płynie krew wikingów i żaden niewykształcony, leniwy, francuski babsztyl nie będzie Tobą pomiatał!
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia