-
-
Re: POMOCY !!!!
bunia_90210 > 20-03-2009, 18:53
Ja tez mam jeszcze prawko do zrobienia i maturkę w tym roku do znadnia i możemy leciećJa wybrałam Kalifornię albo NY...jeszcze zobaczę z kąd dostanę lepszą ofertę(rodzina).
(do dzoana) i jak test?Trudny?? -
89dzoana89 > 20-03-2009, 19:14
Trudny??
Bunia ja to sie go tak obawialam a tu kilka prostych pytan tylko i babka do mnie ze problemow to ja miala nie bede z dogadaniem sie
A takiego stresa mialam czy podolam hehe :lol:
Mi to najbardziej zalezy zeby cieplo tam bylo
I zero zimy :wink: :wink: :wink: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bo za tym tesknila nie bede
Chociaz w sumie wybrac sie na lodowisko fajnie by bylo...ulepic balwana z dzieciakami, porzucac sie sniezkami:
Ajjj...ja jak zwykle niezdecydowana :?
Ale jesli trafi sie fajna rodzinka to mniejsza uwage zwroce na stan w jakim mieszkaja -
dominikan@ > 20-03-2009, 22:11
Dzoana jeśli znajdziesz gdzień przypadkiem te niezbyt pozytywne opinie o Prowork to prześlij mi linka na priva.Bo zaczynam się obawiac że trafie z deszczu pod rynne! Kurde ale Gawo też mnie jakoś nie przekonuje
Z góry dziękuję -
bunia_90210 > 22-03-2009, 14:49
Je też właśnie chciałam trafić do cieplego stanu,ale tam gdzie nie dędę się nudzić czyli okolice Los AngelesNie chcę zimy-zimę mam w Pl co roku i dlatego wybieram tylko ciepłe stany,ewnetualnie jak juz nic mi się nie spodoba to NY. -
magd_ka > 23-03-2009, 16:25
Do buni i dzoany: byłoby super gdybyśmy razem poleciały, a jeśli nawet nie będzie to ten sam wylot to zawsze na miejscu możemy się spotkać i poznaćWidzicie jak to forum może pomóc Co do prawka to ja nie mam i chyba nie zdążę zrobić, czym się aż tak nie przejmuję;P A który stan preferuję.../ Sama nie wiem, wszystkie mają swój urok, jak każde miejsce, ale wolałabym jakiś w którym jest wiele możliwości ciekawego spędzenia czasu i dobrze rozwinięta sieć komunikacyjna (bez prawka będę skazana na metro, autobusy i co tam jeszcze jeździ )
dominikan: Co do GAWO to tylko dlatego je wybrałam, że słyszałam o nim sporo dobrego, była promocja i mieszkam teraz w GdyniA gdzie indziej miałabym się pchać hehe skoro firmę mam pod nosem ? Zresztą mimo to nie mam czasu, żeby tam chodzić... Chociaż jutro muszę złożyć referencje i iść na rozmowę.
Dżoana: jakiego typu były te pytania?(takie proste typu skąd jesteś, co lubisz robić itp, czy raczej w stylu dlaczego chcesz być au pair, co możesz zaoferować rodzinie, jakie masz doświadczenie itp??). Jesteś może z 3city? -
89dzoana89 > 23-03-2009, 17:56
MAdziu wiec tak:
Juz tak dlokladnie nie pamietam o co pytala
Ale napewno jak zamierzam spedzac czas z dziecmi, co lubie robic, jak radze sobie ze stresem, jakie mam sposoby na zwalczenie tesknoty za domem, co zamierzam robic po powrocie do kraju i czemu chce wyjechac
Pytania byly bardzo zrozumiale z odp tez nie mialam zbytniego problemu
Takze 3mam kciuki ze i tobie dobrze pojdzie :wink:
A pomysl ze spotkaniem bardzo mi sie podoba
Takze ja bylabym jak najbardziej za
Aaaa ja jestem z okolic Wrocka takze dalekoooo od Ciebie hehe :lol:
No ja mam za tydzien egzamin praktycznyJuz mam stresa a co dopiero przed :?
Ufff...no ale jesli nie zdam to mam jeszcze czas a i moge poleciec bez
Tam bym wtedy sprobowala swoich sil
Ajjj...dziewczyny mowie wam ze ja to juz jakas nieteges jestem heeh..snilo mi sie ostatnio ze do mnie jakas rodzinka dzwonila :lol: ale ze cos przerwalitakze obsesja...obsesja hihi 8) -
89dzoana89 > 23-03-2009, 18:02
Bunia a ty skad jestes? i gdzie jesli juz to do Ambasady bedziesz sie wybierala?? Krakow czy Wawa?
Jak idzie wypelnianie dokumentow? -
bunia_90210 > 28-03-2009, 19:15
Ja mieszkam niedaleko Poznania.Dokumenty juz wysłałam,kasę zapłaciłam-całośćteraz jeszcze tylko zdać prawko i skończyć szkołę Aha i foto albyum ale jak przysiądę to załatwię to w jeden dzień -
89dzoana89 > 28-03-2009, 19:41
aaa wiec do ambasady do krakowa sie wybierala bedzieszA prawko jak ci idzie?? No fotoalbum to juz rzeczywiscie zaden problem dla mnie to byla raczej przyjemnosc 8) -
bunia_90210 > 09-04-2009, 0:45
[quote name="magd_ka"]Do buni i dzoany: byłoby super gdybyśmy razem poleciały, a jeśli nawet nie będzie to ten sam wylot to zawsze na miejscu możemy się spotkać i poznaćWidzicie jak to forum może pomóc Co do prawka to ja nie mam i chyba nie zdążę zrobić, czym się aż tak nie przejmuję;P A który stan preferuję.../ Sama nie wiem, wszystkie mają swój urok, jak każde miejsce, ale wolałabym jakiś w którym jest wiele możliwości ciekawego spędzenia czasu i dobrze rozwinięta sieć komunikacyjna (bez prawka będę skazana na metro, autobusy i co tam jeszcze jeździ )
Zawsze raźniejnawet jeśli będzimy na mscu to możemy się umówić gdybyśmy wybrały pobiskie miejsca Ja już sie nie mogę doczekac
Tak jak już pisałam w innym wątku prawko zdalam,szkołę zanosi się na to ze ukoncze :p a foto album zrobilam wiec no problem.Teraz tylko kupic walizke(jeszcze tego niezrobilam ale poszukuje ciekawego okazu),pakować się i jechac