• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Na wariackich papierach -czyli magd_ka wybiera się do USA ;]

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Na wariackich papierach -czyli magd_ka wybiera się do USA ;]

• Na wariackich papierach -czyli magd_ka wybiera się do USA ;]
  • Re: Na wariackich papierach -czyli magd_ka wybiera się do USA ;]

Yoanna > 22-02-2009, 20:02

nie no z zaliczeniami nie ma problemow, eseje i prezentacje a na koniec roku egzaminy.

wiesz, z jednej strony korci, bo jakas strasznie ciekawa swiata jestem, a z drugiej kocham londyn.. wiec poki co to inne zakatki tylko na moment odwiedzam.. w przyszlosci moze sie to zmienic ale no sama nie wiem ahhh :lol: szczerze mowiac jakbym np teraz miala stad wyjechac to nie wiem.. zadomowilam sie jakos tak, a wiem ze kiedys nikt by mnie o takie cos nie podejrzewal :lol: a teraz prosze.. 2,5 roku w uk, 1,5 roku z jedna rodzina :lol:

Johnson > 22-02-2009, 20:22

Noo Magda wybacze Ci

Hehe

Yoanna ja Ci mega gratuluje odwagi do studiowania tam i jednoczesnego aupairowania

magd_ka > 27-02-2009, 23:41

Wrrr byłam dziś w biurze, podpisałam umowę i wpłaciłam na poczcie 1wszą ratę... Robi się poważnie;P Poza tym czerwcowe wesele odwołane <aferka>;P Niestety i tak nie zmienia to sytuacji i lecieć mogę dopiero pod koniec sierpnia:/ Boję się, że lipiec i sierpień spędzę na bezrobociu, bo bez sensu dla mojej szefowej byłoby "trzymać' mnie przez wakacje skoro dzieciaki będą w rozjazdach, heh, to by oznaczało 5 tyg. bezpłatnego urlopu, na garnuszku u rodziców haha. W sumie, to może i dobrze, bo stęskniłam się za nimi, i może jakoś łatwiej znieśliby wizję rocznego "mnieniewidzenia" hehe :lol: 8)

Johnson > 28-02-2009, 0:00

A ja sobie pisze z rodzinką z Miami, którą poznałem przez neta i być może uda mi się namówić ich aby skorzystali z mojej agencji

hihi

trzymać kciuuki za mnie 11go marca

egz na prawko

magd_ka > 28-02-2009, 2:24

Pamiętam, pamiętam Nie bój się, będę 3mać, a gdzie ich wyszukałeś konkretnie? bo ja zastanawiam się na znalezieniem rodzinki tylko na 1-2 mies(między końcem maja a 23 sierpniem), wątpię czy kogoś znajdę na ten okres przejściowy, ale jak pokazała nam to Yoanna, da się

A Ty Johnson napisz coś więcej o tej rodzince

Johnson > 28-02-2009, 12:22

Rodzinka 4-osobowa,

dzieci 7 i 9 lat ( dziewczynki)

do dyspozycji komórka/laptop/samochód

dostaje własny living room z sypialnią

obowiązki - to pomóc dzieciom rano ze śniadaniem, zapakować do auta zawieść do szkoły, potem odwieść, obiadek itp, pozawozić na zajęcia dodatkowe, lekki housekeeping i chyba tyle

przysłali mi zdj tej sypialni to mmm masakra...jak królewska

teraz czekam na wiadomość na msn od nich

dominikan@ > 28-02-2009, 16:12

Super ofetra Johnson jak coś to decyduj się na nich. Trzymam kciuki.

Johnson > 28-02-2009, 16:33

Niby fajnie

ale przydałoby się namówić ich na CC

dominikan@ > 08-03-2009, 15:07

Magda a ty przez jaką agencję jedziesz? Przez Gawo moze?

magd_ka > 12-03-2009, 21:02

Hej, dawno mnie nie było musiałam się trochę poszwendać po Polsce, niestety miałam pogrzeb i w ekspresowym tempie musiałam jechać do domu, nie w głowie mi było wchodzenie na forum i myślenie o wyjeździe. Ale już wróciłam do świata żywych i brnę w to dalej, chociaż miałam chwilę zwątpienia...

dominikan@ Tak, ja jadę z GAWO, niedawno wpłaciłam pierwszą ratę, zebrałam prawie wszystkie referencje i teraz po małej przerwie biorę się za pozostałe dokumenty, fotki itp.

A co myślisz o tej agencji? Znasz kogoś kto przez nią wyjechał?
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia