-
-
Re: Kto wyjeżdża w tym roku 2009 jako au -pair ?????????????????
Yoanna > 18-02-2009, 19:44
nigdy tam nie bylam, ale nie jest to daleko ode mnie.. ja mieszkam jakies 5 stacji przed epping -
ila > 18-02-2009, 20:08
Ooooo a ile zamierzasz tam być Yoanna?Byłoby miło mieć kogoś znajomego w okolicy... -
Yoanna > 18-02-2009, 21:19
zamierzam byc jak dlugo sie da ;P ale nie wiem czy jeszcze moja rodzinka bedzie mnie potrzebowac na kolejny rok, jestem tu juz od wrzesnia 2007 :wink: do lata to bede, tylko co dalej, to sie pozniej okaze.. mam nadzieje, ze zostane, ale prawde mowiac czarno to widze, bo sama widze, ze mnie nie potrzebuja jakos specjalnie.. -
magd_ka > 18-02-2009, 23:44
Yoanna powiedz mi coś odnośnie słynnego "kryzysu"Czy odczuwasz go na miejscu, czy rodzinki amerykańskie rzeczywiscie wpadły w lekki popłoch;P? I czy sporo się zmieniło od Twojego pierwszego operowania? -
magd_ka > 18-02-2009, 23:48
A co do przydatnych info na tym serwisie to racja, wiele można się dowiedzieć, tylko, że większość postów jest z 2005-2006 roku i myślę, że w niektórych kwestiach sporo się mogło pozmieniać, przydały by się reaktywowanie informacji, nawet na te tematy, które już kiedyś były wyczerpująco omówione
P.S. Czytanie wpisów jest takie wciągające, że ostatnie trzy wieczory do 5ej nad ranem spędziłam przy kompie 8O 8) A w pracy powieki zapałkami podparte hehe :lol: -
Johnson > 19-02-2009, 1:09
magd_ka
Yoanna jest w Anglii więc wątpie aby mogła się wypowiedzieć szczegółowo na temat kryzysu w USA -
Yoanna > 19-02-2009, 3:13
no wlasnie, w usa niestety nigdy nie bylam wiec pojecia nie mam jak tam jest.. ale tu nie narzekam. siec pubow z okazji kryzysu wprowadzila takie promocje ze hej, piwo za 99 pensow (normalnie ponad 3f w innych pubach..), butelka wina za 5 funtow (cena prawie ze sklepowa :lol: ) no ale ludzie prace traca i to jest fakt. wiec tez pewnie zapotrzebowanie na au pairs sie troche zmniejszy, bo wiadomo - ktos traci prace, nie moze znalezc innej to sam posiedzi w domu z dzieckiem bo na operke nie stac... -
magd_ka > 19-02-2009, 5:24
Hehe spoko, nie wiem na jakiej podstawie umieściłam Cię w USA :wink: po prostu nie spojrzałam na dane;P
Ale skoro w Anglii tak się dzieje to pewnie tam podobnie, założyłam nowy wątek, może ktoś coś będzie wiedzieć -
Kachaaa > 01-03-2009, 20:13
ja chce jechac ale nie wiem szukam na razie -
kathy > 01-03-2009, 22:02
hej!
Tez mam zamiar wyjechac do USA na razie jestem na etapie szukania rodzinki a raczej czekam na jakiekolwiek info. Mam nadzieje ze uda mi sie dostac do Californii i najlepiej na poczatku czerwca