• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

wybory rodzinek...

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• wybory rodzinek...

• wybory rodzinek...
  • Re: wybory rodzinek...

Vorissa > 22-02-2008, 0:09

no wła?nie o to chodzi, że wszystko opłac? :lol:

kurczę, gdyby nie to że to Niemcy i dzieciaki mówi? tylko po niemiecku to bym się nie zastanawiała... a tak to szkoda mi ich wykorzystywać :lol:

powiedzcie mi - jak często wam się zdarza, że ho?ci w pierwszym mailu przysyłaj? maile do obecnych/byłych operek i mówi? wam żeby?cie się o nich od tych operek dowiadywali...

bo ja już taki chyba z 4 mail daostaje i tak szczerze to nie wiem co o tym my?leć...

Yoanna > 22-02-2008, 0:22

nie zdarzylo mi sie...

Ninka Jones > 22-02-2008, 0:50

mi tez sie nie zdarzylo ale jak ktos do mnie pisal to sama w pierwszym mailu prosilam o kontakt do obecnej/poprzedniej aupair

Vorissa > 22-02-2008, 1:10

a tak w ogole : o czym rozmawiać z poprzedni?/obecna operk? ? no bo o wiele rzeczy i tak się pyta hostów, to potem powtarzać te pytania do operki ? (głupia gę? ze mnie, no ale nie wiem po prostu ;p )

Ninka Jones > 22-02-2008, 1:24

ja bym powtarzała pytania.

najważniejsze jest chyba jakie tak naprawdę s? dzieci. przecież dla hostów będ? cudowne i wspaniałe i grzeczne etc, ale aupair powinna prawde powiedzieć...

Yoanna > 22-02-2008, 1:28

wlasnie. spytaj o to samo i porownaj ich wersje :lol:

ja operke pytalam o wszystko, o kazda glupote, no ale to tak w cztery oczy bylo wiec inaczej.. no i hosta o nic sie nie pytalam hahah. kazdy wie jaki jest moj host. :lol:

Vorissa > 22-02-2008, 1:32

jedna rodzinka przysłała mi maila od razu z listem od operki, hostka pisała że dzieci cudowne, a operka że maj? swoje humory :lol:

raczej normalne, bo każdy człowiek ma swoje humory i nikt nie jest perfecto ;p

Ninka Jones > 22-02-2008, 1:40

matka nie napisze że dzieci s? nie do zniesienia, bo ma marne szanse na znalezienie aupair.

mozesz sie spytac o powod wyjazdu. to tez moze okazac sie kluczowe

idril > 22-02-2008, 2:34

dokladnie tak jak mowia dziewczyny.

porownaj wersje

wiadomo operka az tak koloryzowac nie powinna jak mama ktora chce znalezc opiekunke.

a co do takich poropozycji zeby sie kontaktowac to mi sie tez nigdy nie przytrafilo.

Vorissa > 22-02-2008, 17:05

widac ja trafiłam na takie rodzinki

poki co dziewczyna jest miła i pisze że nie będzie zmy?lać bo potem nie chce mieć nieprzyjemno?ci że to przez ni? mogłoby być mi źle z t? rodzink? (jaki? terror ? :lol: )

póki co ich wersje się zgadzaj?, hostka był? szczera i napisała, że 1 dziewczynka jest bardzo cicha i nie?miała i bardzo trudno z ni? nawi?zać kontakt, i ta operka sama o tym wspomniała...
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia