• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Moja historia pobytu w USA, Atlantic Beach,FL

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Moja historia pobytu w USA, Atlantic Beach,FL

• Moja historia pobytu w USA, Atlantic Beach,FL
  • Re: Moja historia pobytu w USA, Atlantic Beach,FL

twin > 15-08-2007, 0:28

No zapowiada się ciekawie

Oby tak było od pocz?tku do samego końca

pozdrawiam przyszł? au pair w USA. Ja też mam zamiar i?c Twoimi ?ladami... powoli zaczynam wszystko złatwiac

Ninka Jones > 15-08-2007, 0:36

a ja licze dni do powrotu i zaczynam myslec co pokolei zalatwiac na wyjazd po maturze

Kitens > 15-08-2007, 0:55

Twin -> Jutro odpisze na priva, pozdrawiam rowniez. Za ile chcesz leciec do USA?

Ninka Jones -> Zostala Ci maturalna klasa? Jestes juz au pair w Europie? Chcesz leciec do USA? Bedziesz miala super referencje skoro jestes au pair.

Jakbyscie chcieli moze jakies pytania to chetnie pomoge, najlepiej piszcie na priva

Ninka Jones > 15-08-2007, 1:19

zostala niestety jestem aupair w UK i chce tu wrocic po maturze, do USA troche za daleko, moja siostra cioteczna tam pracuje i wiem jaka to meka miec kogos bliskiego tak daleko, a do Londynu przelot nie taki znowu drogi i wogole kocham juz ten kraj! :mrgreen:

WAMPIREK > 15-08-2007, 11:22

2 h i jestes w Londynie (Oczywiscie samolotem )

asiafrugo > 15-08-2007, 12:07

pewnie Londek to teraz rzut beretem dluzej trwa cala odprawa i dojazd do i z lotniska niz sam lot do londka

a co do rodzinki to naprawde wydaje sie byc fajna....oby sie tacy okazali.....ale ogolnie raczey jacy sa w mailach tacy powinni byc pozniej tak mi sie wydaje....z moimi tak bylo w kazdym razie....byli 'troskliwi' przez 5 mcy mailowania i w 'realu' tez sa hehe :wink: dzieciak mnie zarazil rota wirusem (tzn problemy zoladkowe i goraczka :wink: ) i host mi specjalnie zupke zrobil dietetyczna i udekorowal bo mowil ze nie smakuje pewnie zbyt dobrze to chociaz bedzie ladnie wygladac a ja 8O

chociaz z tego co pamietam w przypadku Idril sie to chyba nie sprawdzilo - kilka miesiecy mailowania kilka razy w tygodniu, niby wszystko fajnie i co pozniej bylo jak do nich poleciala :evil: :mad:

Ninka Jones > 15-08-2007, 12:48

co rodzina to inny przypadek... ja to moich nie obczajam teraz :? a na skypie nam sie fajnie gadalo

powiem wam ze juz wymyslam tresc posta, ktorego napisze juz z domu

WAMPIREK > 15-08-2007, 15:35

Asia, no co Ty....zaraził Ciebie młody ?! Osz, bidulko ! Duzo zdrowka zycze :*

Boshe, to moj ostatni dzien w PL 8O

Ola, denerwujesz sie juz cos czy pelen luzik ? Bo ja w ogole (az dziwne,co nie )

Kitens > 15-08-2007, 16:45

Co do denerwowania to hmm.. jak narazie to nie, napewno za kilka dni bede sie denerwowac troszke, a juz nie chce pomyslec co bedzie na lotnisku przed spotkaniem z rodzinka hehe , ahh ten dreszczyk bedzie niezly.. hmm.. o czym to odrazu mam z niimi rozmawiac? O podrozy?

WAMPIREK > 15-08-2007, 20:51

Ola, mnie to juz jutro czeka

Hehe tez nie wiem o czym mam z nimi na pocz?tku rozmawiać Ale jako? to będzie.S?dzę,że na pocz?tku przeżyje szok językowy ... ale jak to bedzie naprawde to jutro powiem.

Poki co ja juz za ok 4-5 h wyjezdzam z domu 8O i w ogóle się nie denerwuje
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia