• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

zbliza sie godzina zero-> Julii rosną szkrzydla...

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• zbliza sie godzina zero-> Julii rosną szkrzydla...

• zbliza sie godzina zero-> Julii rosną szkrzydla...
  • Re: zbliza sie godzina zero-> Julii rosną szkrzydla...

Gość > 20-07-2007, 19:40

Pogoda jest ok, slonce, 20-24 stopnie, czyli odpowiednie skandynawskie lato. Nie ma sie co martwic, jak czlowiek chce to i poplywa Woda na przyklad w Farsta na poludniu Sztokholmu 21 stopni miala wczoraj

Idril, powodzonka Dziwny ten Twoj host tylko jakis, po angielsku nie mowi... on na pewno stad jest?

Ja nie wzielam suszarki do wlosow, a okazalo sie, ze rodzina miala taka kulawa, wiec troche zalowalam. Za drugim razem suszarke wzielam i okazalo sie, ze mam dwie, bo rodzina mi dala i to na zawsze moglam sobie wziac, takze nigdy nic nie wiadomo...

No i plyty... Moze niekoniecznie Maroon 5, ale ja sama wzielam tylko 5, a potem okazalo sie, ze tesknilam za wiekszoscia mojej muzyki. Po rocznym pobycie w Finlandii moja kolekcja plyt powiekszyla sie z 5 do 60

Yoanna > 20-07-2007, 19:50

szwecja? ale fajnie

ja jak wyjezdzalam majac 17 lat to w szkole nic nie mowilam, potem jak wrocilam to wszyscy oczywiscie ze o jaka ja odwazna ehhehe.

najbardziej mnie smieszy ze teraz, po roku w londynie, dalej slysze zem odwazna :wink: bo na pytania czy przyjechalam tu z rodzina, ze znajomymi, odpowiadam, ze nie. ale co w tym takiego wielkiego? :roll: nie ja pierwsza i nie ostatnia

idril > 20-07-2007, 20:46

faris ja juz niedlugo nadawac bede ze Szwecji na razie z Suwalk...

co do plyt to ja teraz mam dylemat. bo tak jest: doslownie dwa dni temu zepsula mi sie moja mp3. jest dosyc pojemna bo 2GB i teraz nie wiem co z moja muzyka zrobic.

hostow sie nie pytalam czy bede miec mozliwosc sluchania muzyki

a bez muzyki to wiadomo czasem jak bez reki...

i nie wiem w sumie czy brac jakies plyty i sie nastawiac na cos...

moja mp3 na gwarancji jeszcze ale powiedzieli mi ze naprawa potrwa okolo tydzien bo ja musza wyslac do jakies glownegoo serwisu [a tylko glupi przycisk sie zepsul ten co wlaczy i wylacza]

no i co teraz?

jak myslicie?

a co do szkoly to ja tez nic nikomu nie mowilam. a gdzie tam! zebym wysluchiwala docinkow nauczycieli [wiadomo jak sie wszytsko roznosi] i uwag znajmoych ze to przedluzam sobie wakacjie czy cos. nie, nie, nie ja masochistka nie jestem...

Ninka Jones > 20-07-2007, 23:09

ja 2 wrzesnia bede juz w domu wiec powiedzialam. Moja sprawa, nic im do tego.

u mnie bez muzyki ZDECYDOWANIE jak bez reki i od razu zapytalam czy mi dadza cos do CD, wiec wzielam ich sporo. Ale album M5 mi sie gdzies schowal i wzielam tylko ten nowy moja kolekcja plyt sie juz o 2 poszerzyla - McFly

Asiu ja bede kolejna za rok :lol:

idril > 20-07-2007, 23:26

no ja tez mam nadzieje ze nie bede w takiej tralmie zeby nie chciec za rok pojechac ale tak mi sie marzy jakies dluzszy wyjazd.

Ninka Jones > 20-07-2007, 23:34

ja wyjazd na zawsze.

Aupair rok, minimum 6 miesiecy...

idril > 21-07-2007, 0:39

no Ninko ja tez jakos specjlanie nie widze swojej przyszlosci w Polsce. co ze szczera przykroscia stwierdzam. au pair byloby dla mnie takimi drzwiami do innego kraju.

no nic to na razie koniec mojej pisaniny za godzine wyjezdzam z domu!

w takim razie do zoabczenia juz ze Szwcji!

trzymac kciuki!

WAMPIREK > 21-07-2007, 0:50

No ja już też niedługo sama wylatuje w nieznane...odważna,szalona (?) niewazne,wazne by nam bylo dobrze

Ninka Jones > 21-07-2007, 0:57

powodzenia Jula!

ja od poczatku gimnazjum wiedzialam ze wyjade. Na poczatku byla Anglia, potem USA, potem Hiszpania i teraz juz bankowo Anglia. A aupair wymyslilam w styczniu.

Pewnie Monia ze ma nam byc dobrze. Ja mimo tego ze mnie troche wykorzystuja, dzis znowu pracowalam 2 i pol raza dluzej to jestem tu szczesliwa. Pokochalam to miejsce. I nie mowie o tym domu tylko o tym kraju.

Ide snic o Dannym bo juz padam na twarz...

Dobranoc dziewczyny!

Kierlajn > 21-07-2007, 18:18

hmm chyba sie spoznilam

ale chcialam powiedziec ze cieple ciuchy sie przydadza..ja wzielam troche za malo..choc teraz pogoda sie poprawila

nie wiem jak tam

i muzyka.. looj tak mi sie cholernie za nia teskni

wez aparat fotograficzny, przydaje sie..ja niestety nie posiadam

a i trzymam kciuki

jestes ode mnie starsza o miesiac, a rocznikowo rok...

Pozdraiwam i moze do zobaczenia
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia