-
-
Re: British dream ^ ^
Migotka > 21-06-2007, 22:29
niom. ostatnio z takich schodow zlecialam.. moja pupa! -
Yoanna > 21-06-2007, 23:20
hahah to nie tylko ja taka zdolna ;D
ze schodow spadlam podczas pierwszych 5 min pobytu w hostdomu w londynie. dobrze ze bylam tylko ja i ich operka hahahhahahah bo przypal ;P te schody waskie i strome, a jak ma sie rozmiar buta 40-41 to w ogole nie ma na czym nogi postawic ;P pozniej opanowalam schodzenie, lekko bokiem, jeeej to byly czasy, wszystko mi sie teraz przypomina hahah
dwa krany... najwiekszy idiotyzm chyba... klne na to codziennie, jak wstaje o 6 do pracy i ide do lazienki.. i mam wybor: oparzyc sie czy lodowata pobudka? ajc ;/
nie wspominajac o tym, ze we wrzesniu mialam taka prace, ze musialam duzo zmywac. i niespodzianka! tez dwa krany. i wez badz madry i cos umyj.. wrr
:lol: -
Ninka Jones > 21-06-2007, 23:35
no to ja sie ciesze że mam rozmiar buta 37hihi ^^
a gniazdko już sobie kupiłam -
Louhans > 21-06-2007, 23:52
chyba masz na mysli adaptor, nie gniazdko -
WAMPIREK > 21-06-2007, 23:52
Yoanna ja bym chyba na Twoim miejscu chyba wybrala zimna/lodowata wode...chyba szybciej budzi :lol:
Ciekawa jestem jak to bedzie na"mojej" wyspie..czy tam tez bede miec dwa krany...niby UK,ale to takie dziwne UK...we'll see
Poki co ide sobie zrobic chyba litr kawy i wracam do nauki (socjologi),bo egzamin jutro...
Agatko,jak spotkanie ? -
Ninka Jones > 22-06-2007, 1:13
no tak, tylko nie wiedziałam jak to się nazywa :roll: -
black_rose1706 > 22-06-2007, 1:30
Nienawidze socjologii...Wspolczuje WampirekJa juz jestem po sesji Jeszcze tylko zaliczenia i jeden egzamin w drugiej szkole ale to pikus Powodzenia i owocnej nauki -
WAMPIREK > 22-06-2007, 1:37
Boshe,zazdroszcze...
ja mam jeszcze 3 egzaminy !! 5 juz za mna (czyli wiekszosc)...3 zaliczone,a co do reszty ...nie mam wynikow poki co :/
Chyba sie dzisiaj juz nie poucze ... nastawie sobie budzik na 4 i bede sie uczyc...moj umysl juz chyba nic nie moze przyjac ....za bardzo zmeczony -
black_rose1706 > 22-06-2007, 1:40
Monika a co studiujesz? Ja mialam 5 egzaminow i wszystkie do przodu ale nie powiem ze byl hardcore na maxa. Nie spalam prawie wcale przez ponad tydzien czasu. Zylam na guaranie, kawie o ile nie powodowala odruchu wymiotnego bo nie lubie i jakis red bullu no i herbacie -
WAMPIREK > 22-06-2007, 1:43
Mieszanka wybuchowa 8O Dobrze,ze jeszcze zyjeszGratuluje zaliczonej sesji
Studiuje administracje publiczna ( I rok)...