• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

British dream ^ ^

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• British dream ^ ^

• British dream ^ ^
  • Re: British dream ^ ^

Migotka > 21-06-2007, 22:29

niom. ostatnio z takich schodow zlecialam.. moja pupa!

Yoanna > 21-06-2007, 23:20

hahah to nie tylko ja taka zdolna ;D

ze schodow spadlam podczas pierwszych 5 min pobytu w hostdomu w londynie. dobrze ze bylam tylko ja i ich operka hahahhahahah bo przypal ;P te schody waskie i strome, a jak ma sie rozmiar buta 40-41 to w ogole nie ma na czym nogi postawic ;P pozniej opanowalam schodzenie, lekko bokiem, jeeej to byly czasy, wszystko mi sie teraz przypomina hahah

dwa krany... najwiekszy idiotyzm chyba... klne na to codziennie, jak wstaje o 6 do pracy i ide do lazienki.. i mam wybor: oparzyc sie czy lodowata pobudka? ajc ;/

nie wspominajac o tym, ze we wrzesniu mialam taka prace, ze musialam duzo zmywac. i niespodzianka! tez dwa krany. i wez badz madry i cos umyj.. wrr

:lol:

Ninka Jones > 21-06-2007, 23:35

no to ja sie ciesze że mam rozmiar buta 37 hihi ^^

a gniazdko już sobie kupiłam

Louhans > 21-06-2007, 23:52

chyba masz na mysli adaptor, nie gniazdko

WAMPIREK > 21-06-2007, 23:52

Yoanna ja bym chyba na Twoim miejscu chyba wybrala zimna/lodowata wode...chyba szybciej budzi :lol:

Ciekawa jestem jak to bedzie na"mojej" wyspie..czy tam tez bede miec dwa krany...niby UK,ale to takie dziwne UK...we'll see

Poki co ide sobie zrobic chyba litr kawy i wracam do nauki (socjologi),bo egzamin jutro...

Agatko,jak spotkanie ?

Ninka Jones > 22-06-2007, 1:13

no tak, tylko nie wiedziałam jak to się nazywa :roll:

black_rose1706 > 22-06-2007, 1:30

Nienawidze socjologii...Wspolczuje Wampirek Ja juz jestem po sesji Jeszcze tylko zaliczenia i jeden egzamin w drugiej szkole ale to pikus Powodzenia i owocnej nauki

WAMPIREK > 22-06-2007, 1:37

Boshe,zazdroszcze...

ja mam jeszcze 3 egzaminy !! 5 juz za mna (czyli wiekszosc)...3 zaliczone,a co do reszty ...nie mam wynikow poki co :/

Chyba sie dzisiaj juz nie poucze ... nastawie sobie budzik na 4 i bede sie uczyc...moj umysl juz chyba nic nie moze przyjac ....za bardzo zmeczony

black_rose1706 > 22-06-2007, 1:40

Monika a co studiujesz? Ja mialam 5 egzaminow i wszystkie do przodu ale nie powiem ze byl hardcore na maxa. Nie spalam prawie wcale przez ponad tydzien czasu. Zylam na guaranie, kawie o ile nie powodowala odruchu wymiotnego bo nie lubie i jakis red bullu no i herbacie

WAMPIREK > 22-06-2007, 1:43

Mieszanka wybuchowa 8O Dobrze,ze jeszcze zyjesz Gratuluje zaliczonej sesji

Studiuje administracje publiczna ( I rok)...
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia