-
-
Re: Summer Adventure
Ninka Jones > 14-06-2007, 19:10
tak Marzenko
kupiłam bilet! -
WAMPIREK > 15-06-2007, 11:22
Gratuluje biletu ( i wspolczuje tyyylu godzin w autokarze-oby szybko minęły :roll:) -
Ninka Jones > 15-06-2007, 12:36
to tylko 30dam rade
ahhh już szkołę mam z bańki - ?rednia 3,5 i tak wyższa niż mi się zdawałojeszcze tylko do Lublina na odczulanie muszę pojechać i po ISIC jutro FCE, boję się! potem znów odczulanie i babysitting u chrze?nicy mojej siostry i w niedziele RADOM :lol: a odczulanie jeszcze przez cały następny tydzień -
Yoanna > 15-06-2007, 19:50
ja przezylam 36 w busie wiec co9 to jest 30? :lol: pod koniec jazdy bylo mi obojetne czy juz wysiadam czy jeszcze jeden dzien hahahha -
Ninka Jones > 15-06-2007, 22:08
ciekawe podej?cie
ja tak mam jak ide gdzie? i mnie buty obetr? - ból jest tak zaawansowany że go nie czuję, więc mi bez różnicy czy mam przed sob? 100 m czy kilometr -
Ninka Jones > 19-06-2007, 19:23
ale padakamoi ho?ci s? albo psychiczni albo traume jak?? maj? nie było mnie w domu na weekend i nie miałam dostępu do neta tam gdzie byłam i sobie wracam wł?czam skype a oni się dobijaj? z wiadomo?ciami "nie odzywasz się, to pewnie się już rozmy?liła?" 8O a ja szok :lol: teraz to przy każdej rozmowie mówie im że w sobote jade do Brukseli na kilka dni, bo jak sie tyle nie będe odzywać to oni tam zw?tpi?...
kurde i nie mam kiedy sie wybrać do biura podróży bo mieli mi podać dokładn? lokalizacje parkingu na którym będe wysiadać...
i wiecie co sobie my?le? że jak już w sobotę pojadę do teh Brukseli to tam mi szybko zleci i jak wrócę, to zd?że ledwo walizki przepakować i już pojadę... zaczynam chyba panikowaćjeszcze 11 dni...
i my?lę dzi? o prezentach -
WAMPIREK > 19-06-2007, 20:08
Zadzwonie do Ciebie pozniej to pogadamy bo poki co mecze sie z legislacja ...jutro kolejny egzamin :/
Heheh...Ja moge juz stwierdzic,ze moja "nowa" rodzina z Jersey wypada na plus jesli chodzi o komunikacje ...
Nie dosc,ze odpisuja na kazdego maila w tempie ekspresowym wrecz to jeszcze jak odpisza to wysylaja mi smsa o tresci " You've got an new email"lub cos w tym stylu...I od razu zalatwiaja sprawe (tak tez bylo ze zmiana rezerwacji).Bo to prosze moj Host zadzwonil i zmienil mi rezerwacje doslownie w godzine jak mu o tym napisalam...A pozniej od razu do mnie zadzwonil -
edyta_s > 19-06-2007, 22:31
Bruksela to fajny pomysl. A jakie tam jezyki obowiazuja? francuski, angielski, niemiecki? na pewno maja tez tam cos indywidualnego, jakis belgijski czy jak to sie moze nazywacPolowa mojej rodziny do Belgii ucieka, ale jeszcze niestety nie mialam okazji tam zawitac.
Mnie by denerwowalo, jakby chcieli zgrywac takich super, przejmujac sie tak na maksa itp -
Ninka Jones > 19-06-2007, 23:05
tak im napisałam, że mam teraz mase spraw na głowie i wogóle to już jakby rzadziej panikuj?a jaki jezyk w Brukseli to ja nie wiem, ja się będe angielskim posługiwać, wyszkolę się przez 3 dni i wracam, jakby kto? chciał więcej poczytać o tym moim całym szkoleniu to zapraszam na floga, gdzie wszystko opisałam specjalnie dla Yoanny (adres poniżej) -
edyta_s > 20-06-2007, 13:00
aa to takNo to gratulacje Moze sie czegos ciekawego nauczysz i tak jak mowisz, zawsze to ciekawostka w CV. Poza tym do Belgii na pare dni, i to do samej Brukseli tez bym sie chetnie wybrala. A co takiego robilas na rzecz miasta czy tam szkoly?