• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

aga w szwajcarii :)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• aga w szwajcarii :)

• aga w szwajcarii :)
  • Re: aga w szwajcarii :)

WAMPIREK > 10-06-2007, 14:44

Oooo ...chyba musze to zapamietac

agamalaga > 12-06-2007, 21:55

niestety biore dzis zelazko wyrzucilam wszystkei ciuchy, nawet hostki i powiedzialam ze musze wyprasowac, czekalam na to az wroci ze szkoly hehehe, ale niestety tylko spielen wir etwas spielen wir etwas. a ja do niego a widzisz co robie i tak mi 2 godz zlecialy.. a na jutro mam pranie zaplanowane

WAMPIREK > 12-06-2007, 22:18

Ojoj...Ciezko !

I jak prasowanko poszło ?

agamalaga > 13-06-2007, 22:28

poszlo jakos, juz 3 dzien z rzedu ogladalam ta sama czesc harrego potera oczywiscie po niemiekcu. przysnelo mi sie i obudzilam sie pod koniec filmu hehe, dobrze ze ten gowniarz tego nie widzial ja nie wiem co mu z tym spielen wir etwas:/ to jest wkurw**** , jutro osostatmi dzien z nim i wolne. osttanie godziny grania. czy to dobrze jak dostaje wyplateco miesiac a nie co tydzien?? bo minal tydzien a wyplaty nie dostalam juy w sumie 2 sie konczy. nie umawialam sie z nia co ile mam dostawac wyplate, tylkoze miesiecznie wynosi ona tyle i tyle. , misze se stopery do uszu kupic chyba . w piatek mamy jechac w gory w alpy. i musimy jechac tam autobusem a ja nie mam kasy, powiedziec ze nie jade bo nie mam kasy czy jak?? wczesniej przytaknelam ze jade. glupia sytuacja

niuniusiek > 13-06-2007, 22:39

jak jedziesz wspolnie z rodzinka to wydaje mi sie ze oni zaplaca za przejazd, przynajmniej moi tak zawsze robia i placa za wszystkie wspolne wypady itd. no ale to juz lepiej sie dogadac zeby nie bylo niedomowien. Ja dostaje kase co miesiac i w sumie dla mnie to lepsze niz co tydzien, bo tygodniowki wydawalabym na bierzaco, a tak to nie wydaje duzo bo wiem ze musi mi na caly miesiac wystarczyc i tym sposobem sporo oszczedzam

agamalaga > 25-06-2007, 23:01

witam

wycieszka w alpy sie udala. okazalo sie ze byla to jakas wycieczka jakby z kosciola za friko ale wszyscy po 70 prawie... i tylko ja ale trudno.

mam problem

z racj tego iz to jest stary dom sa w nim pajaki. i sa tez wmoim pokoju!! strasznie sie boje, sa i duze i male, ze z dlugimi nogami te czrne.. fujj. ostatni wlazl ten czarny na lozko i spalam 2 dni na sofie przykryta recznikami bo hostow nie bylo :/ i teraz ciagle sie boje i spie z zapalonym swiatlem. jak je zabic albo cos?? polozyc cos pod lozkiem zeby niewhodzily

rodzinka super!!! ogladamy wieczorami filmy, pijemy winko, gadamy tzn oni mowia ja sluchamL jezdzimy an lody, na pizze, oni za to placa, a szwajcarzy ogolnie super narod!! bardzo bogaty, super samochpdy i zawsze szczesliwi i nigdy w sumie nie krzycza

pozdrawiam

WAMPIREK > 25-06-2007, 23:05

Moze wez najpierw pozadnie przetrzep ten swoj pokoj...poodsuwaj wszystkie rzeczy,meble i poodkurzaj w zakamarkach...jak sie powtorza to wtedy hmm...nie wiem..moze sa jakies srodki .ja niestety nie znam :/

agamalaga > 26-06-2007, 22:03

juz tyle razy sprzatalam ..., ale hostka mowi ze ona wchodza pod drzwiami, ja kurde tak sie teraz boje ze spie z zapalonym swiatlem bo wtedy podobna nie ida, i sie budze w nocy i ogladam pokoj <lol2> zamieniam sie w paranoiczke,

gdyby wtedy nie biegl w moja strone... strasznie mnie przestraszyl

uroki mieszkania na wsi widze

edyta_s > 26-06-2007, 23:55

Ja na wsi nie mieszkam, ale jak kiedys przed oczami (stopami dokladniej) wyrosl mi wielki owlosiony pajak na grubych nozkach... Ble to bylo straszne. :/ Spytaj sie w sklepie o jakis srodek na tego typu stworzonka po prostu. Niestety na same pajaki to chyba jeszcze nic nie produkuja.

faris > 27-06-2007, 12:55

Jak się nie mylę to na paj?ki działa vigonez (to się chyba tak nazywa) więc możesz poszukać co? w necie na ten temat czy jako? tak i potem szukać po sklepach...
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna