-
-
Re: ogrodowe harce
Louhans > 26-05-2007, 19:24
Mi wychodzi, ze rodzina Marzeny to taka dwutwarzowa, gorszy sie, ze ktos sie topless opala, ale dziecko moze doroslych nago ogladac i sie kapac z au-pair bo "pewnie lekarzem w przyszlosic zostanie" -
Louhans > 26-05-2007, 19:26
I Emi, ja przy swojej rodzinie sie tez topless nie opalam, znaczy przy rodzicach, ale przy siostrze juz tak. Zupalnie nie mam natomaist zahamowan na plazy, gdzie pleno obcych ludzi, a szczegolnie jesli nie jestem jedyna rozebrana. Bo jak plaza z dziecmi i moherowe berety na niej, to sie ukrywam za parawanemPrzynajmniej w Polsce, bo tutaj to bardziej ludzie wyluzowani -
Gość > 26-05-2007, 20:32
Kiedys tak sobie myslalam w glos - dlaczego faceci bez koszuli moga chodzic po miescie a kobiety nie?
Ale jeszcze sie nie odwazylam -
Louhans > 26-05-2007, 23:05
Emi,
zawsze mozesz pojechac do Francji, tam niedaleko Montpellier jest takie miasto gdzie wszyscy chodza nago, na zakupy, do restauracji, nawet do kina -
Gość > 27-05-2007, 10:55
8O
:twisted: -
edytag > 28-05-2007, 15:15
W mojej pierwszej niemieckiej rodzince chlopczyk 4 letni bawiła się ze mna w lekarza i już w tak młodym wieku mówił mi abym zdjeła cał? koszulkę a nir tylko brzuch dawała sobie badać, ale nie dałam się namówića drugiej niemieckiej rodzince to hostka toples po swoim malym ogrodzie chodziła, tylko że od ulicy wszystko było widać, z każdej strony, więc my?le ,że przy nich można by opalac się toples nie jak przy pierwszej a tak mnie zastanawia czy miała?cie kiedy? wpadki, że was zobaczyli nago??przez przypadek w łazience??jak sie przebierały?cie, bo ja swoje 2 hostki tak widziałam i hosta, ale oni nie zamykali drzwi do łazinki jak przyjechałam, ale później nauczyli sie je zamykać -
(-:MARZENA:-) > 31-05-2007, 13:07
przypadki takie mialamcale szczescie tylko z hostka... hehe pewnego dnia wchodze do sypialni ich zeby czyste wyprasowane ciuszki do szafy wlozyc...bylam pewna ze tam nikogo nie ma a tu na srodku hostka tak jak ja pan Bog stworzyl...ja tylko 'oooops' i sie wycofuje a ta sie ze mnie smieje i 'Marzena czy moglabys sobie wyrobic nawyk pukania do drzwi, please?' lol -
(-:MARZENA:-) > 31-05-2007, 13:10
mam dzisiaj dobry humor bo mialam ciezkie kolokwium z motywacji rano.....a wczoraj na nauke checi nie mialam....wiec tylko o motywacji seksualnej poczytalam bo w miare ciekawe bylo a tu dzis pytania otwarte: opisz czynniki wplywajace na homoseksualizm... a pozniej zcharakteryzuj czynniki milosci spelnionej ....i Marzenka w swoim zywioleglupi ma zawsze szczescie ;P -
Louhans > 31-05-2007, 13:11
No ja tez kiedys wlazlam hostce do lazienki podczas jej kapieli, ale syzbko sie wycofalam a ona sie pozniej smiala. Pewnie bylby wieksyz problem gdybm tak hostowi wlazla, ale coby nie mowic kobiety wygladaja tak samo.
Z drugiej strony moja hostka liposukcje sobie niedawno robila i ciagle ogladalysmy jej szwy, a potem jak sie goi po szwach itp.
A topless poki co musialam zarzucic, bo w anglii deszcze i zimno.
aha, Emi
nie rob takich wielkich oczu, jak sie ma zboczonych francuskich kolegow to sie wie o takich miejscachNie powiem juz o jakich klubach we Francji wiem, do ktorych normalni ludzie nie chodza. Opalanie topless przy tym to najnaturalniejsza rzecz na swiecie -
madzieeek > 31-05-2007, 16:23
Powiedz, powiedz o tych klubach??? :twisted: :twisted: :twisted:
Bo ja we Francji jeszcze przez miesiac to moze skorzystam ;p;p;p