• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Język referencji

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Język referencji

• Język referencji
  • Re: Język referencji

Ewelina88 > 20-10-2009, 12:28

Czy ma może któraś z Was jakiś gotowy druczek referencji?

Kajtka > 20-10-2009, 13:53

Kratka fajny nick przez chwile pomyślałam ze to ja 8O :lol: :lol: :lol:

co do referencji, to mam nadzieje ze dostaniemy gotowe druczki...

w aplikacji cc jest rubryka referencji taka mini, to jeszcze coos dodatkowego, huh?

Ewelina88 > 20-10-2009, 14:35

Ja tak szczerze jeszcze nie zaglądałam do tych druczków aplikacji, także nie mam pojęcia. Ale skoro mówisz, ze tam jest przykład referencji to git 8) Ja na razie przygotowuję się psychicznie i zbieram wstępne informacje :mrgreen: Ale kurcze chyba już niedługo trzeba zacząć coś działać? Choć niektóre Dziewczyny mówiły żeby zacząć w styczniu. Ale tak sobie myślę, że już powoli mogę zacząć wyrabianie nowego paszportu, załatwić sobie to prawko międzynarodowe, zaświadczenie o niekaralności (tylko nie wiem przez jaki czas to jest ważne!?) Żeby nie było tak, że teraz wyrobię, a w nowym roku znowu będę musiała za tym latać!!! :/

A nick JA faktycznie jest dobry :mrgreen: i mylący jednocześnie ha ha

Kajtka > 20-10-2009, 14:41

Ja wole się teraz uporać z wszystkimi papierami, bo styczeń zapowiada mi sie sesyjno-egzaminacyjny i bedzie mała tragedia, za krótkie dni, za krótkie noce.... i gdzie ja jeszcze znajde czas na latanie

własnie może ktoś napisac ile te dokumenty są ważnee?? bo może póki co nie ma sensu ich wyrabiac hmm ;> ??

co do ników to ja myslalalam o Kratce bo prawie jak mój a osoba `ja` też pomysłowa, gratulacje ^^

Ola19 > 20-10-2009, 14:58

Zaświadczenie o niekaralności dostaje się od ręki a ważne jest podobno 0,5 roku

Ewelina88 > 20-10-2009, 15:12

To jednak, może pójdę po nie na początku roku, zeby nie latać 2 razy :/

Kajtka > 20-10-2009, 15:38

[quote name="Ewelina88"]To jednak, może pójdę po nie na początku roku, zeby nie latać 2 razy :/[/quote]

ja tak mysle ze moze lepiej marzec kwiecien hmm - bardziej kwiecien, zakładajac wyjazd na sierpien

Ewelina88 > 20-10-2009, 18:30

' napisał(a):ja tak mysle ze moze lepiej marzec kwiecien hmm - bardziej kwiecien, zakładajac wyjazd na sierpien

No wcześniej też mi się wydawało, ze spokojnie wystarczą 2-3 miesiące, ale jak tak czytam to forum to jestem w szoku a zarazem w lekkiej panice! 8O Chciałam składać po zdanej zimowej sesji, jak już będę wiedziała co i jak, ale teraz to boję się, ze to będzie za późno i że nie pojadę wcale! Już sama nie wiem co mam robić?! :?

Kajtka > 20-10-2009, 20:56

ale ja mysle ze marzec kwiecien zebrac te dokumenty, zeby waznosci nie stracily
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia