• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Z serca Finlandii...

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Z serca Finlandii...

• Z serca Finlandii...
  • Re: Z serca Finlandii...

senni > 29-09-2006, 20:11

Aaaa zapomnialam dodac mala puente- .Napisalam do mojego terazniejszego chlopaka,zeby mi pokazal jakeis kluby...i mi pokazal,ale od tego czasu w zadnym z nich nie bylam....po co mi klub jak mam jego

(-:MARZENA:-) > 29-09-2006, 20:29

to poprosze adres bloga w takim razie...chetnie zajrze

niuniusiek > 29-09-2006, 20:45

gratuluje! naprawde swietna historia. Zycze Wam jak najlepiej

oliwka911gt > 30-09-2006, 6:36

jak zobaczyla takie dlugasne to pomyslalm ze na raty czytac bede. jak przykleilam oczy to skonczylam na ostnim :lol: jednym tchem

risette1 > 30-09-2006, 10:28

ta historia przypomina nowoczesna bajke...Bardzo optymistycznie nasrtraja, az mam ochote na ciag dalszy...prosze nie przerywaj, oby wszystko potoczylo sie jak dotad

senni > 01-10-2006, 12:23

[quote name="(-]to poprosze adres bloga w takim razie...chetnie zajrze [/quote]

http://www.seniusia.blog.onet.pl

Prosze bardzo

senni > 01-10-2006, 12:24

[quote name="niuniusiek"]gratuluje! naprawde swietna historia. Zycze Wam jak najlepiej [/quote]Wzajemnie SylwuniuSciskam cieplutko

senni > 01-10-2006, 12:27

[quote name="oliwka911gt"]jak zobaczyla takie dlugasne to pomyslalm ze na raty czytac bede. jak przykleilam oczy to skonczylam na ostnim :lol: jednym tchem [/quote]

Z rozpedu pojechalas widze)).

Ciesze sie,ze nawiedzilas moja historie i ze jakos to czytanie Ci poszlo)

Mam nadzieje,ze dalas jakos rade.

W sumie to ostatnio ludzie mnie szokuja jak mi pisza,ze zarywali noce bo wciagneli sie w mojego bloga.To juz normalnie szacunek za cierpliwosc

hehe pozdrawiam goraco

senni > 01-10-2006, 12:32

[quote name="risette1"]ta historia przypomina nowoczesna bajke...Bardzo optymistycznie nasrtraja, az mam ochote na ciag dalszy...prosze nie przerywaj, oby wszystko potoczylo sie jak dotad [/quote]

W miare mozliwosci pewnie cos bede dopisywala tutaj takze bo na blogu na pewno.Tam zycie toczy sie regularnie(czasem troche mniej jak zabiegana jestem,ale ogolnie staram sie jakos to plesc..bo to jest taka czastka mnie i gdyby nie notoryczny brak czasu i szczypta lenistwa to wkoncu wzielabym sie za to,za co juz mnie troche osob prosilo...cos a'la ksiazka.).

Pozdrawiam serdecznie

Edi > 01-10-2006, 13:26

Senni zawsze ci kibicowalam i bede.Blog boski,to tez juz pisalam i ta historia tez))Przepisy przydaja sie.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna