• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Oferta od rodziny

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Masz pytanie? Napisz je tutaj!

• Oferta od rodziny

• Oferta od rodziny
  • Re: Oferta od rodziny

Cassie > 06-06-2014, 17:07

No jak to co ? Rozmawiaj z nimi . Przecież możesz rozmawiać z kilkoma rodzinkami i sprawdzać, która lepiej Ci pasuje .
    Oni pewnie też gadają z kilkoma au pair

iwona1510 > 06-06-2014, 17:31

Tylko ciezko mi pozniej bedzie odmawiac i mówic ze jednak nie, tez tak macie? czy tylko ja mam takie dziwne wyrzuty sumienia

au pair_ala > 07-06-2014, 10:37

iwona1510 napisał(a):Nie mówie, ze nie fajna, tylko ze daleko bo przegladajac zdjecia w internecie faktycznie - piękna co do tej oferty to jestem po mojej pierwszej rozmowie z tą rodziną. Ogólnie to rozmawiałam z ich obecna aupair, czasem ojciec zadał jakies pytanie i ona je tłumaczyła no i z dziewczynkami. W sumie to nie wiem co myslec, wiadomo stres był i jezyk sie plątał.. umówilismy sie na nastepna rozmowe w poniedziałek tylko nie wiem czy mnie tym zbyli czy na prawde chca dalej rozmawiac. No i nie wiem tez co robic z innymi rodzinami, ktore sie zgłaszają :/

Pewno są zainteresowani bo po co mieliby kręcić  

iwona1510 napisał(a):Tylko ciezko mi pozniej bedzie odmawiac i mówic ze jednak nie, tez tak macie? czy tylko ja mam takie dziwne wyrzuty sumienia

To chyba normalna rzecz, że jak Ci cos nie pasuje to odmawiasz na pewno nie powinnaś mieć wyrzutów sumienia
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia