• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Misz Masz. Odświeżamy! Przyszłe (i obecne) AuPair'ki <3

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Misz Masz. Odświeżamy! Przyszłe (i obecne) AuPair'ki <3

• Misz Masz. Odświeżamy! Przyszłe (i obecne) AuPair'ki <3
  • Re: Misz Masz. Odświeżamy! Przyszłe (i obecne) AuPair'ki <3

AuPair_Domi > 23-02-2014, 11:36

Embryo - bardzo dobrze, ogarniaj coś :d potem będzie Ci duuuużo łatwiej. a w ogóle to z jakich agencji chcesz/chcecie jechac?:p

embryo > 23-02-2014, 11:45

ja zamierzam z Au Pair in America w sumie najdroższa,ale wydaje mi się najodpowiedniejsza i chyba najbardziej pomocna,w sensie takim,że nie zostawią nas już na miejscu na pastwę losu a Ty??? 

AuPair_Domi > 23-02-2014, 11:53

Haha, ja jadę z Prowoku, a potem przejmuje mnie APC. Spokojnie wyjeżdżając z jakąkolwiek agencja nie zostawią Cie na pastwę losu xd co lokalne koordynatorki, biura, inne operki no i ambasada w ostateczności xd ja jestem w Proworku,bo koszty minimalne,a oferują dokładnie to samo,co inne agencje,a z tego co słyszałam,to wszystko trwa szybciej xd od przesłania umowy do otwarcia roomu minął miesiąc xd

vanessa > 23-02-2014, 15:11

Ja wybrałam  agencję Au Pair in America Obecnie czekam na mój perfect match

AuPair_Domi > 23-02-2014, 15:27

nessie napisał(a):Ja wybrałam  agencję Au Pair in America Obecnie czekam na mój perfect match
    I jak praca z tą agencją?
    A miałaś już jakieś matche? Opowiadaj wszystko

vanessa > 23-02-2014, 15:35

Domi_ napisał(a):I jak praca z tą agencją?
    A miałaś już jakieś matche? Opowiadaj wszystko
    Ja jestem z agencji bardzo zadowolona Moge APiA polecić z czystym sumieniem Tak, mam matche, ale jak na razie to nie 'to' Wole spokojnie poczekac

AuPair_Domi > 23-02-2014, 18:02

No to nie pozostaje mi nic innego jak życzyć Ci szczęścia i opowiadaj na bieżąco jak Ci idzie

missbigdreams > 03-03-2014, 8:45

embryo napisał(a):przerażające są te papierki,te sprawy wszystkie, nie mam referencji, prawko dopiero po maturze...w żaden sposób nie jestem przygotowana!!! myślałam o tym,żeby najpierw się zająć referencjami i później otworzyć ap,bo czuje się nie pewnie teraz,tak bez niczego

Racja, referencje to pierwsza rzecz

AuPair_Domi > 03-03-2014, 12:56

Dla mnie trudniejsze i bardziej pracochłonne było zrobienie zdjęć i filmiku niż zdobycie referencji
    Ja zaczynałam tylko z dobrymi chęciami i w ciągu agencyjnych 2 tyg wszystkie dokumenty były na miejscu ;D ( bardzo bałam się o te sprawy typowo urzędowe - paszport, międzynarodowe prawko i zaświadczenie o niekaralności, ale zostałam super zaskoczona i wszystko było zrobione w tępie ekspresowym )
    Także nie gadać, tylko zgłaszać się do agencji i powiększać grono polskich Operek <3

emilkax > 12-03-2014, 15:52

A Ja sobie tak czytam, a potem wyłączam komórkę czy komputer i mówie sobie "Czas wrócić do codzienności" ... :mellow:

Powodzonka dziewczyny!!
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna