-
-
Re: czy nie za szybko?
ewelinagr88 > 25-11-2013, 19:24
idz do apia ale jak masz watpliwosci to poczytaj podsumowanie u mnie na blogu wszystkich agencjiw cc placisz 1990 plus obowiazkowe ubezpieczenie od tego pazdziernika 1990 to najdrozsza agencja -
Marta91 > 25-11-2013, 19:42
gingerspice napisał(a):Hej
Hej
<b>Również planuję wyjazd na lipiec/sierpieńniby wypełniam już aplikację w culture care ale każdy mi to odradza.Najlepsze opinie slyszalam o proworku, au pair in america oraz gawo. Podzielcie się do, której agencji poszłyscie </b> Tak jak Ty też planuje wyjazd na lipiec/sierpień
Również zaczęłam wypełniać aplikację w cultural care. Na pewno jeszcze zgłoszę się do innej agencji oprócz CC. Jeszcze nie wiem, do jakiej się zgłoszę... Myślę nad tym... -
ewelinagr88 > 25-11-2013, 20:15
jak chcecie wydać ok 4 tysiące zamiast 750 lub 1390 to okwasz wybór poza tym w cc można mieć jedną rodzinkę a w apia 4 -
skiski > 25-11-2013, 20:29
wydaje mi sie ze dziewczyny czestą wybierają cc dlatego ze jak sie wpisuje aupair w google to pierwsze wyskakuje culturalcare
i poźniej nikomu juz nie chce sie szukać innych agencji -
yamisouls > 25-11-2013, 22:03
Wiadomo ile ludzi tyle opiniiw każdej agencji znają się zarówno zadowolone dziewczyny jak i nie. CC jest bardzo dużą agencją. Prowork i Gawo są spoko jeżeli trafisz potem do APC, no i kosztują grosze w porównaniu z CC. Ale jak już np. trafisz to IE to trzeba mieć szczęście żeby znaleźć PF. Moim zdaniem wygrywa APiA! -
ewelinagr88 > 25-11-2013, 22:58
ja jestem w IE(od listopada 3 matche) w apia cisza hahah ale mam nadzieje ze to sie zmieni -
Marta91 > 26-11-2013, 13:33
też myślę nad zgłoszeniem się APiA.. Zamówiłam sobie ich broszurę i zobaczymy co będzieNa razie wypełniam aplikację w CC, nic mnie to nie kosztuje, a znajoma mi ją poleciła, bo sama leciała z nimi do Stanów.
Słyszałam też wiele dobrego na temat APiAjest ktoś w agencji?