• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

czy nie za szybko?

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• czy nie za szybko?

• czy nie za szybko?
  • Re: czy nie za szybko?

ewelinagr88 > 25-11-2013, 19:24

idz do apia ale jak masz watpliwosci to poczytaj podsumowanie u mnie na blogu wszystkich agencji w cc placisz 1990 plus obowiazkowe ubezpieczenie od tego pazdziernika 1990 to najdrozsza agencja

Marta91 > 25-11-2013, 19:42

gingerspice napisał(a):Hej  

<b>Również planuję wyjazd na lipiec/sierpień niby wypełniam już aplikację w culture care ale każdy mi to odradza.Najlepsze opinie slyszalam o proworku, au pair in america oraz gawo. Podzielcie się do, której agencji poszłyscie </b>
    Hej Tak jak Ty też planuje wyjazd na lipiec/sierpień
    Również zaczęłam wypełniać aplikację w cultural care. Na pewno jeszcze zgłoszę się do innej agencji oprócz CC. Jeszcze nie wiem, do jakiej się zgłoszę... Myślę nad tym... 

ewelinagr88 > 25-11-2013, 20:15

jak chcecie wydać ok 4 tysiące zamiast 750 lub 1390 to ok wasz wybór poza tym  w cc można mieć jedną rodzinkę a w apia 4

skiski > 25-11-2013, 20:29

wydaje mi sie ze dziewczyny czestą wybierają cc dlatego ze jak sie wpisuje aupair w google to pierwsze wyskakuje culturalcare 
    i poźniej nikomu juz nie chce sie szukać innych agencji 

yamisouls > 25-11-2013, 22:03

Wiadomo ile ludzi tyle opinii w każdej agencji znają się zarówno zadowolone dziewczyny jak i nie. CC jest bardzo dużą agencją. Prowork i Gawo są spoko jeżeli trafisz potem do APC, no i kosztują grosze w porównaniu z CC. Ale jak już np. trafisz to IE to trzeba mieć szczęście żeby znaleźć PF. Moim zdaniem wygrywa APiA!  

ewelinagr88 > 25-11-2013, 22:58

ja jestem w IE(od listopada 3 matche) w apia cisza hahah ale mam nadzieje ze to sie zmieni

Marta91 > 26-11-2013, 13:33

też myślę nad zgłoszeniem się APiA.. Zamówiłam sobie ich broszurę i zobaczymy co będzie Na razie wypełniam aplikację w CC, nic mnie to nie kosztuje, a znajoma mi ją poleciła, bo sama leciała z nimi do Stanów. 

Słyszałam też wiele dobrego na temat APiA jest ktoś w agencji?
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia