-
-
Re: 3 miesięczne dziecko
KiniMini > 24-10-2013, 21:39
a tak czytalamwspolczuje
juz mi sie tak w glowie miesza..do jutra max musze podjac decyzje czy lece 2 grudnia.. czy dopiero w kwietniu przeraza mnie etz ta perspetywa czekania... -
majulam > 24-10-2013, 21:53
Ale plusem tego czekania moze byc tez to,że spędzisz święta w domu z rodzinom. Ale czekanie wlasnie jest najgorsze:/ Tylko,że ja np, podjęłam szybko decyzje o wyborze tej rodzinki i teraz żaluje,że nie poczekałam i nie wybrałam innej:/ -
KiniMini > 27-10-2013, 1:50
majulam; lece w kwdo maluuvhaa co u Ciebie? jak sbie radzisz? -
majulam > 27-10-2013, 11:30
Czyli jednak ? Myśle,że dobrze zrobilas,ale czas pokaże,mam nadzieje,żę Tobie sie udaJakoś sobie radze Hostka jest sztucznie miła i strasznie mnie to denerwuje,ale jakos wytrzymuje i odliczam dni do konca, dalej żadnej pracy nie znalazłam a rodzinek nie szukam bo chyba nie chce juz jako au pair... -
KiniMini > 27-10-2013, 21:24
biednazraziłaś się ?
no mam nadzieje ze wybralam dobrze...wszycy mówia ze to lepsza opcja
czas pewnie pokazeboje sie tylko ze w tej lokalizacji bedzie malo au pair! -
majulam > 28-10-2013, 1:34
Zraziłammoze to i dobrze,widocznie tak mialo byc,poszukam jakiejś normalnej pracy za granicą a od października zaczne studia w mojej lokalizacji do tej poty poznałam jedna z którą raz sie spotkałam i kontakt sie urwał. Też mi sie wydaje,że to lepsza opcje,bede trzymać kciuki za Ciebie -
KiniMini > 30-10-2013, 18:47
dziekikciuki na penwo sie przydadza
ja tez zycze ci sukcesów w realizacji planow -
majulam > 30-10-2013, 20:17
Dziękuje bardzo!Koniecznie dawaj znać co u Ciebie,czy nei zmieniłaś czasem zdania co do wyjazdu do tej rodzinki itp a potem jak Ci tam jest -
KiniMini > 31-10-2013, 13:01
mam nadzieje ze zdania nie zmieniei ze strach mnie nie sparalizuje mam ją juz zaklepana utrzymujemy kontakt i sa bardzo mili i przejecie tak jak ja