• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Co dostajecie od biura starajac sie o wize

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Administracja

• Kosz

• Co dostajecie od biura starajac sie o wize

• Co dostajecie od biura starajac sie o wize
  • Re: Co dostajecie od biura starajac sie o wize

agulka > 09-02-2006, 17:25

mlody...jesli celem twojego wyjazdu jest byce au pair.. musisz korzystac z posrednictwa biura. potrzebna Ci jest wiza J1 a bez biura jej nie dostaniesz..to proste samemu mozesz sie starac o inne rodzaje wizy..np turystyczna.

Yoanna > 09-02-2006, 17:29

a ja rozumiem i was i mariusza :lol: po prostu troche sie nie zrozumieliscie..

kasik > 09-02-2006, 18:18

No to Asia wyjasniej bo ja go nie rozumiem :wink:

Sprawa jak dla mnie jest oczywista, musisz dostac ds od agencji z adresem biura i.t.p. to nie wiem co sobie mozesz sciagnac z netu?? :roll:

Chyba, ze on nie chce J1 to wtedy inna bajka.

MLODY-AU-PAIR > 10-02-2006, 16:13

No to mow ze dostajesz DS z adrsem biura

kasik > 10-02-2006, 18:13

No wlasnie pisalysmy, ze musiasz miec ten ds z biura a nie z netu. W tym caly sek, ze potrzebujesz biura do dostania J1! Jak ktos wyjezdza bez biura to na turystycznej tak jak np. Czarna, albo znajdujesz sobie rodzinke w necie, ale potem i tak musicie isc do jekiejs agencji zebys dostal wize J1.

MLODY-AU-PAIR > 11-02-2006, 11:57

A moze wkrótce zniosa wizy cos ostatnio w tv dudnili o tym ze moga zniesc wizy dla studnetow i mlodziezy mysle ze AU PAIR to tez obejmie.

oliwka911gt > 11-02-2006, 23:33

cholera wie, ale zaloze sie ze gdzies jakis myk i latwo niebedzie dstac sie do stanow. napewno nie w ciagu tego roku.

z internetu scigasz formularz potrzebny do wpisania swoich danych osobowych. imie nazwisko, data urodzena, szkola itp. ds w zyciu nie da sie sciagnac z neta. mi przyszlo z SF z biura.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia