-
-
Re: Co dostajecie od biura starajac sie o wize
agulka > 09-02-2006, 17:25
mlody...jesli celem twojego wyjazdu jest byce au pair.. musisz korzystac z posrednictwa biura. potrzebna Ci jest wiza J1 a bez biura jej nie dostaniesz..to prostesamemu mozesz sie starac o inne rodzaje wizy..np turystyczna. -
Yoanna > 09-02-2006, 17:29
a ja rozumiem i was i mariusza :lol: po prostu troche sie nie zrozumieliscie.. -
kasik > 09-02-2006, 18:18
No to Asia wyjasniej bo ja go nie rozumiem :wink:
Sprawa jak dla mnie jest oczywista, musisz dostac ds od agencji z adresem biura i.t.p. to nie wiem co sobie mozesz sciagnac z netu?? :roll:
Chyba, ze on nie chce J1 to wtedy inna bajka. -
MLODY-AU-PAIR > 10-02-2006, 16:13
No to mow ze dostajesz DS z adrsem biura -
kasik > 10-02-2006, 18:13
No wlasnie pisalysmy, ze musiasz miec ten ds z biura a nie z netu. W tym caly sek, ze potrzebujesz biura do dostania J1! Jak ktos wyjezdza bez biura to na turystycznej tak jak np. Czarna, albo znajdujesz sobie rodzinke w necie, ale potem i tak musicie isc do jekiejs agencji zebys dostal wize J1. -
MLODY-AU-PAIR > 11-02-2006, 11:57
A moze wkrótce zniosa wizy cos ostatnio w tv dudnili o tym ze moga zniesc wizy dla studnetow i mlodziezy mysle ze AU PAIR to tez obejmie. -
oliwka911gt > 11-02-2006, 23:33
cholera wie, ale zaloze sie ze gdzies jakis myk i latwo niebedzie dstac sie do stanow. napewno nie w ciagu tego roku.
z internetu scigasz formularz potrzebny do wpisania swoich danych osobowych. imie nazwisko, data urodzena, szkola itp. ds w zyciu nie da sie sciagnac z neta. mi przyszlo z SF z biura.