• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

WIZA DO USA - Bardzo prosze o odpowiedz

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Administracja

• Kosz

• WIZA DO USA - Bardzo prosze o odpowiedz

• WIZA DO USA - Bardzo prosze o odpowiedz
  • Re: WIZA DO USA - Bardzo prosze o odpowiedz

MONIKA > 01-06-2006, 4:58

Dostaniesz, jesli wyjedziesz w czasie nie dluzszym niz 3 miesiace od zdania matury.

Gość > 01-06-2006, 6:14

Kurde nie lubietego czytac a czytam

mialam nie komentowac ale skomentuje !

to czy dostaniesz wize nie dowiesz sie z forum !!!

ile osob tyle historii ,mozesz miec siano ,bogatych rodzicow i studia i nie dostac wizy ,mozesz byc biedna jak mysz koscielna ,bez studiow i dostac ... czasem sprawdzaja czasem nie ,czasem maja dobry humor czasem udupia Cie bez powodu .Czasem dostaniesz numerek i trafi Ci sie fajny urzednik czasem mozesz miec miec mniej szczescia !

nie ma recepty !

jak ktos juz napisal LOTERIA i tyle .

jak wiadomo procent au pairek ubiegajacych sie o wize i otrzymujacych wize jest bardzo duzy, wiec nie martw sie na zapas !

Maciejeczka > 18-06-2006, 22:01

Ja po przeczytaniu tych wszystjkich wpisow na forum az sie boje... nie wiem juz nic z tego... mam juz rodzinke, kontaktujemy sie ze soba tel i emal i teraz czekam na formulazre wizowe, a planowany wyjazd mam na 21 sierpnia. Staralam sie o wize turystyczna na poczatku listopada ubieglego roku no i jej nie dostalam . Niestety nie wiem czemu. Od roku mam stala prace, teraz chce wyjechac jako au-pair, zeby podszkolic swoj jezyk, oczywiscie teraz bez jezyka nie ma nic! Jak Wam sie to widzi, co??
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia