• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Ewelinka w Hitchin czyli UK welcome :)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Ewelinka w Hitchin czyli UK welcome :)

• Ewelinka w Hitchin czyli UK welcome :)
  • Re: Ewelinka w Hitchin czyli UK welcome :)

thereds01 > 02-10-2005, 13:30

ja jak zwykle spozniona :/ ewelinka czy Ty ciagle jestes w hitchin? bo mi ta nazwa cos sie znajoma wydaje....ja siedze w baldock i o ile sie nie myle hitchin jest 2 przystanki pociagu w strone londynu ode mnie czy sie pomylilam? bo ja tu dopiero od wtorku 27 wrzesnia jestem i ciagle sie ucze okolicy daj znac bardzo Cie prosze

ewelinka > 02-10-2005, 21:08

jestem odezwij sie do mnie na numer +48 507040685 pozdrawiam odezwij sie papapaap

thereds01 > 02-10-2005, 21:54

oki zanotowalam zglosze sie aha!bede jezdzila do hitchen do collegu jutro jade i we wtorek prawdopodobnie zaczne nauke wiec bede tam u Was 2 dni w tyg pozdrawiam czekaj na kontakt

ewelinka > 04-10-2005, 12:26

hejka moj drugi numer vodafone +4407787325112 ja jestem w collegu w poniedzialki i srody! ale jesli ty masz w inne dni to daj znac to wpadne do collegu to sobie pogadamy;0 tymczasem buziaki papapaap

Gość > 04-10-2005, 12:59

a to nie tak ze jak +44 to juz potem 7 bez 0?

w ogole to dzieki za poruszenie historii ponownie, bo ja sobie wlasnie tak uswiadomilam, ze mnie to sie ewelinka pomylila z agulka i myslalam, ze jest w USA :lol:

Yoanna > 04-10-2005, 15:22

no mi tez sie wydaje ze bez tego zera...

Emi a ja zanim Ewwelinka wyjechala to tez ciagle myslalam ze ona do usa sie wybiera eheh bo ostatnio wszyscy tylko usa i usa :wink:

kasik > 04-10-2005, 17:43

No bo ewelinka sie wybierala do usa, tylko plany sie zmienily

Yoanna > 05-10-2005, 18:10

i wszystko jasne :wink:

thereds01 > 06-10-2005, 12:30

thx za zainteresowanie moja osoba ewelinka ja zaczynam colleg w listopadzie i najprawdopodobniej bede chodzila w poniedzialki i srody wieczorami(moj host stwierdzil ze fajniej mi bedzie skoczyc wieczorem na piwko z nowymi znajomymi z collegu niz wracac szybko do domu po porannych zajeciach ) ale najblizszy weekend mam wolny i tak sie zastanawiam czy by nie fajnie bylo gdzies wyskoczyc na piwko i ploty...albo na imprezke na kom Ci chwilowo nie pisze bo mam oba konta puste :/ wiec chyba zostaje nam zgadywanie sie przez foruma :/ ale damy rade zainteresowanych impreza prosze o zgloszenia

ewelinka > 07-10-2005, 12:56

hejka wpadaj do mnie dzisaj na piwko!!!! heheh a co do jutra i niedizeli to mnie niema jade do kettering do kuzynki na impreze urodzinowa! ale za to 22, 23, 24 mam wolna chate bo chosci jada do niemiec! jest ktos chetny wpasc??? pozdrawiam buziaki papaap
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna