• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Jak się ubrać do konsulatu?!

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Administracja

• Kosz

• Jak się ubrać do konsulatu?!

• Jak się ubrać do konsulatu?!
  • Re: Jak się ubrać do konsulatu?!

monica07 > 11-08-2005, 22:27

luuu... :? to masz streska co? nei chce pocieszac bez sensu ale naprawde musisz wierzyc ze bedzie dobrze. w koncu ty ze staraniami babci nie masz za wiele wspolnego. a wizy odmowili jak bylas dzieckiem. Wiec nie bedzie az taaak zle. trzeba byc dobrej mysli. ja bede trzymac kciuki.

Aimee > 12-08-2005, 13:14

Monika wypada mi powiedziec 'nie dziekuje',ale wiesz..

Gość > 12-08-2005, 14:43

[quote name="Aimee"]Emi,a powiedz,gdzies na forum dotarlam do tematu w ktorym pol z grona wszystkich forumowiczow wyrazalo chcec jechania do Australii no,tylko wpierw na to zarobic trzeba,ja tez o tym myslalam gdzie w Europie najlepiej sie zaczepic? w szwecji po jakiemu sie porozumiewasz... 8)[/quote]

jak zarabianie to TYLKO belgia!!!

w szwecji dopiero bede w styczniu (jak za maz nie wyjde do tego czasu tutaj ) i bede sie juz porozumiewac po szwedzku jak na razie jestem w Finlandii i moje porozumiewanie sie w domu to angielski a poza domem angielski i szwedzki.

jesli chodzi o oszczedzanie kasy - Skandynawia odpada

MONIKA > 12-08-2005, 17:55

To niezla kaszana z ta babcia. I nie pamieta. UUUU, babcie. :wink:

Trzymam kciuki.

monica07 > 12-08-2005, 18:22

babcie tak maja

bedzie ok. 8)

Aimee > 13-08-2005, 11:59

ehh no wlasnie,babcie czesto nei pamietaja,a pozniej mlodsze pokolenie ma urwanie glowy....i ja bedac o krok od popadniecia w wariactwo, przypomnialam sobie film w ktorym gral Billl murray 8) , on mial stosowac baby steps zeby dojsc do windy i potem dalej..i ja teraz robie baby steps- na razie konsul,a potem martwie sie o reszte. Nigdy nie myslec o caloksztalcie..wiecie ze to na prawde pomaga wiec do 19.08 bez stresu,jade nad Roznow z kolezankami i nie bede o tym w ogoe myslec,co am byc to ebdzie,juz trudno 8O

mario_dsl > 26-08-2005, 18:14

A moze ja sie ubiore w koszulke z napisem I love NY kiedys dostalem taka . Co myslicie ? A jestem facetem wogole i nie mam zamiaru zakladac garnituru heh
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia