• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

agulka w krainie simsow..

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• agulka w krainie simsow..

• agulka w krainie simsow..
  • Re: agulka w krainie simsow..

leneczka > 01-08-2005, 22:09

thx za ten opis 8)

to ja wyslalm priva ale juz wszytko wiem

jak narazie wyglada na to ze masz najfaniejsza rodzinke ze wszytkich amerykanek .. miejmy nadzieje ze tak zostanie..

az ci zazdroszcze.. tez chcialabym byc juz w usa..

buzi buzi :*

agulka > 02-08-2005, 0:26

takkk. chyba wybgralam los na loterii!!! po skonczonej pracy chcialam pozmywac ..i na mnie "nakrzyczeli" ze mam nic nie robic! mam odpoczywac hihi...cudnie!!! wiem, ze poczatki zawsze sa rozowe..ale ja wierze, ze tak zostanie

aha..sobote dostalam wyplate - 150$ - za nic..bo przeciez nic nie robilam bo dopiero w czw przyjechalam..ale oni i tak mi zaplacili nastepna wyplate mam w ten czwartek, bo beda mi placic co czwartek

a na dworze upal..ponad 30...dobrze, ze w domu klima

leneczko -glowka do gory!! juz za niedlugo bedziesz w usa..a ja cie na pewno odwiedze Ty mnie tez buziaczki bo zmykam na film..papap

martamaua > 02-08-2005, 10:01

Tez dostalam po 2 tygodniach wyplate jak za caly miesiac

leneczka > 02-08-2005, 10:14

agulka jak leneczka zacznie odwiedzac wszytkie kolezanki to czasu na prace nie bedzie bUeheheheh..

a tak wogole to miss U na gg

agulka > 02-08-2005, 20:18

heh..moje aniolki spia a ja wlasnie jem cos jakby..kanapke.. dopadla mnie wczoraj tesknota..grr teskni mi sie za domem jak cholera! i w ogole moj eks zaba sie nawrocila..i uwaga!!! zadzwonil do mnie!!!! teraz mu sie cholera teskni! co za palant!

poza tym wszystko w normie. nawet sie dzisiaj opalam a w piatek fruuu nad jeziorko! juz sie nie moge doczekac

agulka > 03-08-2005, 1:56

moj plan pracy:

pon - 10 am do 5 pm

wt 10 - 6

sr 8 - 6

czw 8 - 6

pt 9 -2

w tym 3 razy w tyg maluchy sa w przedszkolu. nie musze gotowac, sprzatac..moje obowiazki to sprzatanie wlasnej lazienki raz w tygodniu i pranie dzieci..ktore polega na wrzuceniu wszystkiego do pralki..potem do suszarki..hehe

a teraz siedze i ogladam hollywod secret..o jen aniston i bradzie...eh..dupek z niego.. :twisted:

czy macie jakis pomysl na zmniejszenie objawow tesknoty???

ps. Oliwka, jak tam przygotowania ???

kasik > 03-08-2005, 2:22

Agulka powiem Ci, ze ja w ogole nie tesknie, mimo, ze zaczelam juz trzeci tydzien. Nie wiem jak to robie...ale nie rozmyslam za duzo o tym co dzieje sie w Polsce. Mam staly kontakt z moja rodzina i znajomymi, dostaje mnostwo maili, dostalam juz nawet 2 listy . Wiesz za czym (kim?) tesknie najbardziej jak na razie? Chcialabym zobaczyc i przytulic mojego pieska, moze to glupie, ale tak wlasnie jest. Wiem, ze jeszcze nie raz zatesknie, ale poki co staram sie o tym nie myslec za duzo. Na razie trzymam sie lepiej niz myslalam 8)

Markosz > 03-08-2005, 10:20

jestem juz ponad 6 tygodni, jakos tez za bardzo nie tesknie, moze troche za calym polskim zyciem, z rodzina mam kontakt, ze znajomymi prawie zaden, na poczatku pisalem do wszystkich, ale jakos nikt nie raczyl sie pierwszy ozdewac, wiec wale juz to, pierwszy sie odzywac wiecznie nie bede. No i z kazdym tygodniem zapominam o tym co tam sie dzialo i dzieje. Wiem, ze musze tutaj zyc i przyzywczailem sie do tego. Zreszta widze jak wyjazd pokazal mi, kto jest prawdziwym "przyjacielem", a moze to za duzo slowo, znajomym. Teraz moge stwierdzic, ze jest tego tak nie wiele, wiec moge tutaj zostac z czystym sumieniem. Poza tym to kurcze, ale nawet nie mam za kim tesknic. Wrocil bym do Polski i tam rozmyslal po tygodniu, czemu wrocilem jak tu mi bylo tak dobrze, wiec razcej sie nie pisze na powrot. AA na swieta to tak. Ale to jeszcze 5 miesiecy

pozdrawiam

martamaua > 03-08-2005, 11:36

Swieta jak najbardziej ze swoimi!!!!!

maluta18 > 03-08-2005, 13:33

ja tez przezywalam wyjazd, a w sumie prawie nie tesknie, bo kontakt mam ze wszystkimi, jedyne to bym chciala moja siostrzyczke zobaczyc,a Agulka mysle ze powinnas sobie wyrwac jakiegos chlopa!!to jak sie nim zajmiesz to nie bedziesz miala czasu na tesknote :wink:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia