-
-
Re: Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )
Aniaa85 > 28-07-2005, 23:27
No to Mary An kiedy gdzie i o ktorej godzinie zbiorka? 8) -
Gość > 28-07-2005, 23:41
[quote name="Aniaa85"]No to Mary An kiedy gdzie i o ktorej godzinie zbiorka? 8)[/quote]
W kazdy weekend czekam na propozycje -
thereds01 > 30-07-2005, 21:51
mary nie przedstawilas siehwheheh -
martamaua > 30-07-2005, 21:55
Ty tez nie:p :twisted: 8) -
thereds01 > 30-07-2005, 22:04
heheh no wiemale nie bardzo mam dzis czas-dinner wzywa jeszcze sie przedstawie-jak nie zapomne :/ I'm out -
Gość > 31-07-2005, 11:50
OOOOOOOOOOOOOOOO NADIA ZYJESZTY ZYJESZ JUPI JUPI JUPI HIP HIP HURRRRRRA DDD
)))))))))))))))
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
I JAK TAM JEST OPOWIADAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
mrowka > 31-07-2005, 20:56
Wiec niech bedzie przedstawie sie i ja, poniewaz na pewno nikt mnie nie kojarzy, odzywalam sie kilka razy przed wyjazdem, ale moje ostatnie posty sa pewnie gdzies na 5 stronieAle postaram sie to nadrobic. Wiec..... jestem w Anglii od dwoch tygodni. Mam pod opieka 3 dzieciakow: Matilda (wszyscy mowia Tilly ) lat 9, George lat 7 i Henry lat 5. Dzieciaki sa naprawde slodkie ale jak sie bawi jednym z nich. Bo jak sa wszytskie razem to najczesciej wychodzi z tego jedna katastrofa..... Na razie jestem zadowolona i nie moge jak na razie nic zlego o rodzince powiedziec. Jezeli ktos byb chcial wiedziec cos o mnie..... hmm.... jestem po drugim roku studiow (wzielam dziekanke) studiuje anglistyke i jak na razie mam zamiar wrocic do Polski i skonczyc studia a jak to naprawde wyjdzie to czas pokaze. Wiec witam jeszcze raz po dlugiej nieobecnisci na forum. -
WAMPIREK > 01-08-2005, 18:48
To ja w zasadzie tez sie przedstawie... Mam na imie MonikaAktualnie to ja tutaj sobie siedze i czytam wiele interesujacych i madrych watkow....no i szukam rodzinki w Anglii bo tam mam zamiar wyjechac....
BUZIACZKI -
natti > 02-08-2005, 12:46
hej!
to ja tez sie wpisze, a co mi tam!
mam na imie natalia, 19 lat i w piatek wylatuje do anglii, do leeds dokladniej-- bede operowac u single mother z 8 letnia lucy.
tam gdziesz widzialam w gorze post szalonej operki-- JA SIE PISZE NA TAKIE WEEKENDY!! juz mam zaplanowany dublin i baaaaardzo chetnie polatam sobie w inne miejsca!!
kurcze, az sie nie moge doczekac piatku -
leneczka > 02-08-2005, 12:51
witamy cie :lol:
bardzo nam milo ze przeczytalas ten topic i sie wpisalas a nie zaczelas od jakiegos glupiego posta jak [np. ja] polowa dziewczyn
matko single mother i jedynaczka? jak dla mnie istna katastrofa!