• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )

• Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )
  • Re: Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )

Aniaa85 > 28-07-2005, 23:27

No to Mary An kiedy gdzie i o ktorej godzinie zbiorka? 8)

Gość > 28-07-2005, 23:41

[quote name="Aniaa85"]No to Mary An kiedy gdzie i o ktorej godzinie zbiorka? 8)[/quote]

W kazdy weekend czekam na propozycje

thereds01 > 30-07-2005, 21:51

mary nie przedstawilas sie hwheheh

martamaua > 30-07-2005, 21:55

Ty tez nie :p :twisted: 8)

thereds01 > 30-07-2005, 22:04

heheh no wiem ale nie bardzo mam dzis czas-dinner wzywa jeszcze sie przedstawie-jak nie zapomne :/ I'm out

Gość > 31-07-2005, 11:50

OOOOOOOOOOOOOOOO NADIA ZYJESZ TY ZYJESZ JUPI JUPI JUPI HIP HIP HURRRRRRA DDD

)))))))))))))))

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

I JAK TAM JEST OPOWIADAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mrowka > 31-07-2005, 20:56

Wiec niech bedzie przedstawie sie i ja, poniewaz na pewno nikt mnie nie kojarzy, odzywalam sie kilka razy przed wyjazdem, ale moje ostatnie posty sa pewnie gdzies na 5 stronie Ale postaram sie to nadrobic. Wiec..... jestem w Anglii od dwoch tygodni. Mam pod opieka 3 dzieciakow: Matilda (wszyscy mowia Tilly ) lat 9, George lat 7 i Henry lat 5. Dzieciaki sa naprawde slodkie ale jak sie bawi jednym z nich. Bo jak sa wszytskie razem to najczesciej wychodzi z tego jedna katastrofa..... Na razie jestem zadowolona i nie moge jak na razie nic zlego o rodzince powiedziec. Jezeli ktos byb chcial wiedziec cos o mnie..... hmm.... jestem po drugim roku studiow (wzielam dziekanke) studiuje anglistyke i jak na razie mam zamiar wrocic do Polski i skonczyc studia a jak to naprawde wyjdzie to czas pokaze. Wiec witam jeszcze raz po dlugiej nieobecnisci na forum.

WAMPIREK > 01-08-2005, 18:48

To ja w zasadzie tez sie przedstawie... Mam na imie Monika Aktualnie to ja tutaj sobie siedze i czytam wiele interesujacych i madrych watkow....no i szukam rodzinki w Anglii bo tam mam zamiar wyjechac....

BUZIACZKI

natti > 02-08-2005, 12:46

hej!

to ja tez sie wpisze, a co mi tam!

mam na imie natalia, 19 lat i w piatek wylatuje do anglii, do leeds dokladniej-- bede operowac u single mother z 8 letnia lucy.

tam gdziesz widzialam w gorze post szalonej operki-- JA SIE PISZE NA TAKIE WEEKENDY!! juz mam zaplanowany dublin i baaaaardzo chetnie polatam sobie w inne miejsca!!

kurcze, az sie nie moge doczekac piatku

leneczka > 02-08-2005, 12:51

witamy cie :lol:

bardzo nam milo ze przeczytalas ten topic i sie wpisalas a nie zaczelas od jakiegos glupiego posta jak [np. ja] polowa dziewczyn

matko single mother i jedynaczka? jak dla mnie istna katastrofa!
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia