• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Czy są mikołajki w Uk?

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• Wielka Brytania

• Czy są mikołajki w Uk?

• Czy są mikołajki w Uk?
  • Re: Czy są mikołajki w Uk?

ona20 > 07-12-2012, 15:01

Juz sobie moge wyobrazic te ksiażki bo moja mała tak samo cały pokój w książkach ma,ja to myślalam o jakiejś grze ale ostatnio otwieram szafe a tam multum tego ma...wiec mi to chyba prosciej będzie zapytać hostow niz samej dumać...tylko ze boje sie odpowiedzi w stylu nie kupuj nic :-)

carona > 07-12-2012, 15:05

U moich hostów jest osobny pokój na zabawki ;p I już nic się nie mieści w tych szafkach, szufladach i pudłach. Niektóre gry nawet jeszcze nierozpakowane leżą... Ale książki i muzykę pochłaniają od razu, więc powinno pasować. Ja jutro jadę z hostką na zakupy świąteczne, więc jak będę miała straszny problem z prezentami, to się chyba po prostu zapytam... A ile Twoja mała ma lat?

ona20 > 07-12-2012, 15:11

Mała ma 5,a młody 3 tylko ja jeszcze sobie myślę co te moje prezenty beda znaczyc w porównaniu z prezentami od rodziny:-) bo oni to już od paru dni kupuja i kupują,albo paczki pocztą z zakupami przychodzą:-)

carona > 07-12-2012, 15:24

Ja nawet nie będę próbować konkurować z prezentami od hostów. U nas w pokoju gościnnym góra prezentów rośnie i rośnie, a pocztą ciągle przychodzą nowe... Takie małe dzieciaczki chyba są łatwiejsze do obkupienia. A może mi się tak tylko wydaje, bo mam problem z wymyśleniem czegoś dla chłopaków? Może na przykład pluszaki z fabryki misiów z jakimś fajnym wkładem? Na przykład nagranym Twoim głosem albo coś? Ja bym stawiała na coś osobistego. W książce pewnie napiszę jakąś dedykację, do płytki pewnie też coś osobistego dorzucę... Nie chodzi przecież, żeby było drogo, tylko żeby sprawiło przyjemność . Może zrobisz coś sama? Umiesz szyć? Ja dla swojej chrześnicy szyłam zabawki i cieszyła się jak nigdy z kupionych w sklepie, bo były w jej ulubionych kolorach i z naszytym jej imieniem.

ona20 > 07-12-2012, 15:30

U nich święta to czas kupowania,kupowania i kupowania...jak w Pl obchodzilam święta to moze prezenty z tydzień przed kupowałam. Tak samo choinke pózno ubieraliśmy w domu,a tu choinki stoja juz od tygodnia :-)

Do szycia to ja się raczej nie nadaje to nie moja bajka..te dzieci jakby zobaczyli moje szycie to by sie wystraszyli raczej tego a nie cieszyli;d wiec musze cos kupić tylko ,ze mieszkam praktycznie na wsi to będe musiala na zakupy się wybrac do wiekszego miasta...ale fajnie,ze ty masz chociaż dobre pomysły dla siebie

carona > 07-12-2012, 15:39

Moja mała choinka w pokoju już stoi od wczoraj ubrana! Pozazdrościłam sąsiadom. Hości się z choinką nie spieszą, ale ja chyba potrzebowałam jakiegoś świątecznego akcentu... Też mieszkam na wsi, jeden sklep spożywczy, jeden z dywanami(?!), kwiaciarnia i poczta... Oto i wszystkie miejsca, w których można wydać pieniądze ;p. Na szczęście hostka jest zakupoholiczką i lubi kupować ze mną, bo jej nie poganiam i nie oceniam, ile nakupowała ;p.

Te misie byłyby dla mnie fajną opcją, ale jak sobie wyobrażę miny moich poważnych, 'dorosłych' chłopców, kiedy zobaczę kolorowe misie, to aż mi się śmiać chce . Mają 10 i 12 lat i za przytulanki by mnie chyba zamordowali jednym spojrzeniem ;p

ona20 > 07-12-2012, 15:45

To trochę dzieki temu mozes zaosaczedzic,tylko ze w takich miejscach to nuda doskwiera:-)

Choinka fajna sprawa ale moja nie dosc ze jest rozowa to ma rozowe dodatki i swiatelka rozowe..wiec jak na nia patrze to nie wiem czy smiac sie czy plakać doslownie:-)

carona > 07-12-2012, 15:51

Na całe szczęście hostkę nosi co weekend, więc się chociaż wtedy nie nudzę, bo mnie zabiera ze sobą . Ale w ciągu tygodnia jest strasznie nudno. Pięknie, spokojnie, zielono, cicho, ale po prostu nudno...

Różowo na święta... Tego jeszcze nie grali ;p. Moja maleńka choinka na całe szczęście jest zielona i ma czerwone, złote i zielone słodkie, małe bombeczki ;p. Różowa choinka musi wyglądać jak takie wielkie lukrowane ciasto...

ona20 > 07-12-2012, 16:15

Posciel hostka tez mi dala biala w rozowe motyle:-) wiec jeszcze troche i mi pokoj na rozowo przemaluja heh juz bym stad jak najszybciej uciekla..nie mam nic do rozowego ale czula bym sie nie swojo

carona > 07-12-2012, 16:20

Za to u mnie w pokoju jest fioletowo. Ściany, pościel, kocyki, narzuty, ramki, dodatki. Tylko wykładzinę mam różową ;p Ale na całe szczęście wszystko jest urządzone ze smakiem. Mam wrażenie, że ten pokój to takie spełnienie marzeń hostki o pokoju dla dziewczynki ;p
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna