• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Kosmetyki

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Kosmetyki

• Kosmetyki
  • Re: Kosmetyki

balbina > 08-11-2012, 0:00

Drogą morską, czyli że jak ? : D są jakieś 'morskie' poczty ? : x sorry, ale się nie znam ;x

a do mnie kilka dni temu przyszły piękne pędzle z włosia naturalnego więc podjarka ; )

Magda89 > 08-11-2012, 2:55

Czyli takim dużym transportowym statkiem Niestety przesyłka trwa bodajże 3 tygodnie ale jest o wiele tańsza i na pewno sprawdzi się to przy wysyłce nadmiaru ciuchów w drodze powrotnej. Samolotem szybciej ale i sporo drożej.

Nimell > 08-11-2012, 3:34

Rzeczywiście, drogą morską kosztuje 55 centów za funt wagi (0,45 kg) a drogą lotniczą prawie 2 dolary za funt. Jest różnica. Ja na święta będę wysłała paczkę drogą lotniczą bo chcę ją wysłać w ostatnim tygodniu listopada aby dokupić parę rzeczy na Black Friday ale później nadwyżkę ciuchów będę słać statkiem. I dla obawiających się, statystyki mówią, że częściej giną paczki nadane pocztą lotniczą niż drogą morską :P

nana > 08-11-2012, 3:58

ojj ja tez bede wysylac paczke bo sie na pewno nie zabiore spowrotem

dziewczyny a w jakich sklepach najczesciej kupujecie kosmetyki??

i moze macie tu jakies sprawdzone olejki do wlosow ktore mozna dostac w USA? W domu zawsze olejowalam wlosy a tu oprocz oliwy z oliwek nie moge nic znalezc

viki2131 > 08-11-2012, 18:15

ja nie pakuje duzo, mam nadzieje zrobic porzadne zakupy w US. Ale pewnie bez wyslanej paczki sie nie obejdzie. Tez mysle ze droga morska bedzie najlepsza

viki2131 > 09-11-2012, 14:17

Magda89 a powiedz mi dobry ten 'odsychac' do lakierow?

Magda89 > 09-11-2012, 17:02

Słyszałam, że dobry ale sama niestety nie próbowałam. Kosztuje to koło 20 zł, ale na pewno działa lepiej niż zmywacz do paznokci dolany do lakieru . Ja przeważnie kupuję lakiery z rossmanna za 5 ziko i jak zasychają to mi nie szkoda, zdąży mi się kolor znudzić A jak kupuję inglotowe, to nie potrzeba, bo nie zasychają tak szybko.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia