• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Uderzyc dziecko

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Masz pytanie? Napisz je tutaj!

• Uderzyc dziecko

• Uderzyc dziecko
  • Re: Uderzyc dziecko

marvellous > 14-11-2012, 12:05

ile ma lat? moja ma 3 i pol

ostatnio powiedziala hostce ze ja powiedzialam ze ja uderze, po czym patrzyla mi sie w twarz z usmiechem. Naprawde dzieci sa niewinne? Albo ostatnio jak zwykle lkrzyczala udawajac ze placze ' nie schodz na dol' , za chwilke wrocila sie zaczela sie usmiechac a jak ruszylam noge zeby schodzic na dol zaczela znowu wrzeszczec

cale szczescie hostka njej nie uwierzyla, tzn moze nie jest pewna co zawszo ale zachowuje sie normalnie a nawet bardziej milo. Host znowu stal sie bardziej zimny w stosunku do mnie chociaz juz mu przeszlo. Whatever

young_lady_88 > 14-11-2012, 15:28

marvellous, te dziecko moze Ci sprawic problemy o jakich sobie pewnie nie wyobrazasz i zniszczyc Twoja kariere i reputacje. to, ze na razie rodzice 'chyba' Ci wierza nie znaczy ze zawsze tak bedzie. co, jesli naklamie babci czy dziadkowi czy nauczycielce? jak sie bedziesz bronic?

nie ma rodzin idealnych, ale mysle ze na pewno moglabys lepiej trafic.

ja odeszlam od rodziny bo osmiolatek klamal matce w zywe oczy i nie sluchal mnie, wiec stwierdzilam ze nie moge tam zostac, bo co jesli oklamie ja w waznej sprawie? narobil mi sporo klopotow i nawet nie zdawal sobie sprawy, bo to tylko dziecko. moze czas na zmiany? pozdrawiam :**

Saiisuke > 15-11-2012, 15:20

Z biciem dzieci miałam zupełnie odwrotną sytuację. Hostka pozwoliła mi dawać im klapsy, a nawet uważała, że powinna. A ja nie mogłam się przemóc. Uważam, że bicie dzieci jest złe, mnie rodzicie nie bili i jakoś udało im się mnie wychować. W każdym razie gdy dziecko coś zbroiło za karę kazałam mu iść na kilka minut do kąta i ignorowałam jego płacze, kara działała na dzieciaki. Ale byłoby zbyt pięknie gdyby tak łatwo to poszło - kilka razy hostka wtrąciła się, przylała dzieciakowi, a mi przypomniała, że przecież mogę ich bić, więc czemu tego nie robię? Czyli sytuację miałam zupełnie odwrotną. Gdyby dzieciak powiedział, że go uderzyłam matka byłaby ze mnie zadowolona. Paranoja.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia