-
-
Re: Ile pieniędzy wydajecie miesięcznie?
leneczka > 04-07-2005, 20:12
no wiec jesli chodzi o moje plany
no pierwsze miesiace wiekszosc $ bede przeznaczala na
*CIUCHY :lol: :lol:
bo zgodnie z radami lasek biore ich z polski jak najmniej.
w nastepnej kolejnosci
*aparat, jakis sprzet [nie wiem dokladnie co dostane od erin]
jak juz obczaje co i jak to oczywiscie jakies
*kursy
juz costam sprawdzalam w necie.. tylko ja nie chce chodzic na sam angielski :/.. chce isc na dziennikarstwo fotografie i psychologie :]
nie wiem jak to sie odbywa ale wiem ze jakas czesc kasy pojdzie na
*cotygodniowe meetingi au pair [nuuuuuuudy?]
*wycieczki w USA i nie tylko [tak jak emm chce przyjechac po pol roku do polski]
*chcialabym w przyszlosci odlozyc i przelac na moje polskie konto troche kasy na moje studia w polsce [nie wiem czy sie uda]
takie rzeczy mi teraz przychodza do glowy.. ciekawe jak to bedzie w rzeczywistosci -
Gość > 04-07-2005, 21:09
od razu zastoj- weekend byl i nikogo nie bylo na necie. ja w wendy wlaze na kompa na 3 sek zlukac poczte i gg i mnie nie ma.
ja jeszcze wydaje na ksiazki wlasnie ale kupuje w charity shopach i taniutko- teraz chce zebrac cala trylogie kinga 'dark tower'- kocham goscia a jeszcze nie czytalam tego. i ciekawie i ciezko to bedzie po ang to przeczytac jak juz zauwazylam na poczatku pierwszego tomu- jak to miszczu pisze i do tego po ang. ale dam rade chuj na to klade! hehehe no i na mange wydaje mase kasy bo to drogie cholerstwo! dvd lubie fajne kupic... jak mi sie jeszcze cos przypomni to dopisze.... eheheh -
wredna_femina > 04-07-2005, 23:00
... -
Olga Anna > 05-07-2005, 8:46
nie mam pojecia na co...
Chyba glownie na dojazdy ze wsi do cywilizacji... na slodycze :oops:
na ciuszki troszke tez poszlo.... na komorke i kurs norweskiego - bo sama placilam
od wrzesnia mam nadzieje ze wiecej pojdzie na podroze -
Yoanna > 05-07-2005, 10:47
ciuchy, bilety na busa, slodycze... a teraz zamierzam troche na podroze wydac hehe a co -
MONIKA > 05-07-2005, 20:06
ciuchy,
kosmetyki,
wywolywanie zdjec w ogromnych ilosciach (ostatnio byly za 19c so wywolalam 300pics),
rozsylanie zdjec i prezentow,
bilet do domu (jedyne 650$),
bilety na koncerty,
bilety na mecze hokeja i koszykowki,
wycieczka do Waszyngtonu,
wycieczka do Montrealu,
jedzenie w restauracyjkach,
kino,
kregle,
"Good Times".
Jedziemy ogladac wieloryby za dwa tygodnie. 8) -
Gość > 06-07-2005, 9:31
* benzyna
* bilety na mecze
* kino
* slodycze (a d.pa rosnie... :lol
* piwko w pubie (pierwsze, na drugie ktos sie zawsze do stawiania znajdzie)
A wczesniej wydawalam jeszcze na slodycze dla dzieciakow, ale powiedzialam DOSC no i zaoszczedzilam 50€ w jeden miesiac
PS: a teraz kase z dwoch miesiecy musze wyslac do PL z powodu moich malych problemow... Wiec moze dodam jeszcze jeden cel kieszonkowego - splacanie dlugow. Emm wie dobrze o co chodzi -
Emm > 06-07-2005, 9:50
lepiej mi napisz jak zyjesz i jak sie sprawy potoczyly.na czym stanelo i w ogole.Wiadomo o co chodzi.
a w ogole to jakos tak brakowalo mi ciebie na forum!jakos malo sie udzielasz lub tylko mam takie wrazenie.Stesknilam sie -
Pati > 06-07-2005, 10:38
bo sie Emi urlopuje i wloczy tam i siamdobrze niech sobie odpocznie -
Gość > 06-07-2005, 12:38
Emi spedza wakacje w tym tyg u bylego i wczoraj na przyklad bylismy w restauracji z tesciami i bylo fajnie
no a na forum sie nie udzielam tak bardzo bo mi sie znudzilo, poza tym to bardzo Pati wyprzedzilam w postachi to glupio wyglada, ze ja tak krotko na forum a tyle nastukane
Emm, wszystko jest juz ok, tylko dlug splacic rodzince i jestem wolny czlowiek