• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

czekanie na rodzine

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Masz pytanie? Napisz je tutaj!

• czekanie na rodzine

• czekanie na rodzine
  • Re: czekanie na rodzine

pannaadamska > 26-08-2012, 23:03

[quote name="Asia_rias1"] no zobaczymy jak to ze mna będzie.....WOW 45 rodzin...ja marze o 1 normalnej [/quote]

Ja też o tym marzyłam ! Wymarzoną ( tak mi się wydaje ^^ ) znalazłam właśnie na AuPairWorld bo rodziny , które przysyłało mi GAWO mimo, że to nie ich wina to mnie przerażały. Jedna rodzina trakowałam au pair jak służbę, nawet ich aupair miała pokój w budynku w którym mieszkała ich służba , druga samotna matka chciała dziewczynę albo ze stanów lub anglii lub po anglistyce żeby jej się dzieci z angielskim nei cofały O_o .

Asia_rias1 > 27-08-2012, 22:43

Hej i słuchajcie...założyłam profil na aupairworld i od razu pojawiła się oferta od rodziny jestem w szoku ale nie chce nic zapeszac...wydaje mi sie ona tą właśnie wymarzoną poczekamy zobaczymy...dostała juz długiego maila od rodziny , odpisałam, będe informowac na bieżąco buziaki dla Was i oczywiście trzymajcie kciuki

marika1 > 27-08-2012, 23:09

to powodzenia <3

btw. ja tez tak robie, jak szukam rodzinek na apworld, zaznaczam tych, co sie ostatnio logowali, lub co ostatnio dolaczyli

Asia_rias1 > 27-08-2012, 23:24

głupia jeste bo sie boję że mogą mi cos zrobic..nie ta konkretna rodzina tylko w ogole

kajtuś > 27-08-2012, 23:25

[quote name="Asia_rias1"]głupia jeste bo sie boję że mogą mi cos zrobic..nie ta konkretna rodzina tylko w ogole [/quote]

haha moze i to glupie, ale mam podobnie... wydaje mi sie, ze z moim szczesciem trafilbym na kompletnych wariatow i zaginalby po mnie slad

Asia_rias1 > 27-08-2012, 23:30

rodzina od której dostałam oferte wydaje mi sie byc bardzo miła...ale teraz od razu podają może wątpliwości....wiec dlaczego nie znalezli wczesniej operki? dlaczego wybrali wlasnie mnie ( pewnie mysla że jakaś głupiutka polska dziewczyna wiec na wszystko się zgodzi....) eh...po co mi to było,,,trzeba było zostac w PL i pracowac za 1000 po 12 h jak do tej pory

marika1 > 27-08-2012, 23:44

wiesz, jak trafi się głupia rodzina zawsze możesz się spakować i wrócić do domu/znaleźć nową

ja znalazłam swoją na apworld i jestem pewna, że nawet z żadną agencją nie znalazłabym lepszej...

pannaadamska > 28-08-2012, 0:04

Prawda jest taka , że głupia rodzina może się trafić nawet z agencją , bo to że masz umowę tak na prawdę czasami nic nie daje. Poza tym ja z moją rodziną co znalazłam na aupairworld też będę mieć podpisana umowę. Sama ich o to poprosiłam i oni nie mają nic przeciwko. Po prostu unikamy kosztów agencji oboje.

pannaadamska > 28-08-2012, 0:06

[quote name="Asia_rias1"]rodzina od której dostałam oferte wydaje mi sie byc bardzo miła...ale teraz od razu podają może wątpliwości....wiec dlaczego nie znalezli wczesniej operki? dlaczego wybrali wlasnie mnie ( pewnie mysla że jakaś głupiutka polska dziewczyna wiec na wszystko się zgodzi....) eh...po co mi to było,,,trzeba było zostac w PL i pracowac za 1000 po 12 h jak do tej pory [/quote]

Te same wątpliwości możesz mieć przy rodzince z agencji, czemu akurat Ty ? a co Ci proponują ?

Asia_rias1 > 28-08-2012, 0:12

no masz racje...a co myslicie o wsi? zdecydowalibyscie sie na wies ? 1,5 od londynu
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia