-
-
Re: No i kolej na mnie
Jo > 11-06-2005, 19:35
nom :wink: , hehe jak tam u Ciebie w Sheffield, tak?? fajna rodzinka?? dogadujesz sie z nimi -
Emm > 11-06-2005, 21:03
Ally!Ale ten czas zlecial!Juz jestes!
Pisz koniecznie co u Ciebie, jak wszystko
Czesc Jo, nie wiem , czy Ci Ally mowila, ale mam cala rodzinke we Mszczonowie i czasem bywam w Zyrardowie -
ewa^^^ > 12-06-2005, 13:16
Bo wszyscy Polacy to jedna rodzina,
starszy czy młodszy, chłopak czy dziewczyna... :wink: -
agulka > 12-06-2005, 15:14
Ally, opis na wariackich papierach :wink: , ale super, ze piszesz i ze szczesliwie dotarlas na miejscepozdrawiam -
Gość > 12-06-2005, 16:10
ja wiedzialam ze historia Ally bedzie chaotyczna, tak samo jak jej posty na forum, ale to sympatyczna istotka, roztrzepana ale fajna, wiec tez czekammoje ty stworzonko bezkonfliktowe :lol: -
Yoanna > 12-06-2005, 16:37
[quote name="Jo"]nom :wink: , hehe jak tam u Ciebie w Sheffield, tak?? fajna rodzinka?? dogadujesz sie z nimi[/quote]
Jo na razie jest ok, to byl pierwszy tydzien ale od jutra juz na powaznie sie zacznie...
tak, historia Ally jest chaotyczna hehe ale to nic :wink: dostalam dzis mejla od mamy z uwaga ze jak pisze to powinnam pisac gramatycznie i w ogole poprawnie hehe ale sie usmialam, jak pisze mejla szybko to przeciez nie bede uwazac na bledy czy literowki -
Jo > 12-06-2005, 18:03
hehe podobnie i u mnie, maile od Beaty czyta cała rodzina nawet babci musze drukowac :lol: no wła?nie Droga Beatko babcia się skarży ze bardzo brzydko piszesz (następnym razem nie używaj w mailach słów zajebi?cie) :lol: :lol: :lol: -
szprotka1987 > 13-06-2005, 8:12
Cze?ć Ally życze czy wszystkiego najlepszego żeby się wszystko dobrze wiodło i żeby ta druga au pair była spoko będę ?ledziła twoj? historię
Monika koleżanka Asi :wink: -
oliwka911gt > 13-06-2005, 9:31
fajnie musialo to wygladac, babcia czyta a tu ... zajebiscie ...
:lol: :lol: :lol: -
Jo > 13-06-2005, 9:40
Oliwka zeby tylko zajebi?cie :wink: tam były jeszcze gorsze