• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Szukanie na wlasna reke...

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• Szukanie na wlasna reke...

• Szukanie na wlasna reke...
  • Re: Szukanie na wlasna reke...

kajtuś > 06-09-2012, 13:19

Rozumiem i podziwiam, ze dalas im 3 miesiace... U mnie maja miesiac na przedstawienie rodziny, ale zapewnili mnie, ze w tym tygodniu na pewno cos znajda... Wiec zobaczymy... Dam im jeszcze nastepny, a pozniej mam ich gdzies... Sam bede szukal, zeby miec wieksze szanse, bo ja nie chce wyjechac za 5 lat, ale juz

antoninatosia > 06-09-2012, 16:56

Chcesz wyjechać teraz a nie za 5 lat, to poprzeglądaj oferty na APW.

A nawet jeśli jakąś Ci dadzą, to będziesz miał wybór

kajtuś > 06-09-2012, 18:48

Jakos nie jestem przekonany do tych stronek... Nie wiem, zrobie to na pewno w piatek za tydzien, jezeli moja agencja mi nic nie znajdzie...

pannaadamska > 06-09-2012, 20:52

Nie możesz przekreślać APW na stronie są normalne rodziny, jeśli Ci zależy na umowie z Twoimi obowiązkami itp to co daje Ci agencja możesz o to zainteresowaną rodzinę poprosić. Rodzina, która jest uczciwa da Ci to od ręki. Jeśli myślisz, że z agencją jest lepiej to się mylisz ;/ w większości przypadków kiedy jest źle rodzina staje za hostami a nie za Tobą

antoninatosia > 06-09-2012, 21:25

Zawsze jak szukałam na APW i już coś ustalone z rodziną było, to prosiłam o skan dowodu/prawo jazdy lub paszportu. Również dokładny adres zamieszkania i zdjęcie przednie domu aby porównać z google map

Jakaś ostrożność jest

kajtuś > 06-09-2012, 21:46

Ok nie bede przekreslal...

I dzieki, na pewno tez poprosze o skan dowodu, zdjecie przednie domu, dokladny adres i porownam wszystko...

Teraz poczulem sie pewniej... Poczekam jednak na ruch agencji jeszcze do nastepnego piatku... Jak nic sie nie wydarzy, to APW... Chociaz kasy zaoszczedze : D

pannaadamska > 07-09-2012, 0:36

Nikt Cię namawia na szukanie rodziny na własną rękę kiedy nie chcesz tego robić my dajemy Ci tylko inne wyjście, a czy pójdziesz tymi drzwiami twoja sprawa ;P

oszz jakk mądrze napisałam

kajtuś > 07-09-2012, 1:00

Przeciez ja sie zmuszac nawet bym nie dal... Wiadomo... 8)

dzikus0807 > 22-09-2014, 16:29

Ja wyjechałam z agencji. To o wiele bardziej bezpieczna droga.
    W internecie może zarejestrować się każdy i nikt tego nie sprawdza. 
    Agencje prześwietlają au pair i host rodziny.

Afra > 30-09-2014, 18:27

Jak ja szukałam rodzinki na summer au pair to rodzinka, akurat z aupair.com sama dała mi namiar na byłą au pair a że polka to pogadałyśmy na skype i też było to dla mnie jakies potwierdzenie.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia