-
-
Re: Au Pair nie mająca 21 lat...
tymon > 13-11-2012, 17:57
W NYC i na pewno w innych miastach są kluby do których możesz wejść nie mając 21 lat i spokojnie możesz się bawić. Minusem jest to, że dostajesz wielką pieczątkę na rękę, że nie możesz pić. Ale z jednej strony ja się np. cieszę, że nie mam 21 lat i nie mogę imprezować. Gdybym miał na pewno poniósłby mnie melanż w NYC, straciłbym na tym dużo kasy i zdrowia. A tak to więcej ciuszków mogę sobie kupić : )
Najlepiej pije się w domach host rodzin, gdy wyjeżdżają na noc lub kilka dni -
balbina > 13-11-2012, 18:54
jeju jejmu, nie picie alkoholu to nie problem, w sensie w klubie, tak jak w polsce zawsze sobie radziłam, żeby coś wypić tak samo tam można coś wymyśleć : D
no to prawda - mniej kasy : )
Szymek napisz notkę! -
cien_wiatru > 13-11-2012, 19:54
...zawsze można mieć w torbie żel antybakteryjny i zmyć te szalone znaczki na rękach w NYCsprawdzone DDDD -
balbina > 13-11-2012, 20:11
hahaha Ty cwaniaro!
A jedni mówią, że to prawda - inni że nie, nie wiem już w co wierzyć!
Wiesz coś na temat tego, że policja wbija do klubów/ knajp i sprawdza ID? - w tym przypadku też pieczątki ;> -
merti > 15-11-2012, 20:51
nie wydaje mi się,że policja może coś takigo zrobić bo to chyba niezgodne z konstytucją. Wywnioskowałam to z tego, że nie mogą Cię zatrzymać na kontrolę jak jedziesz samochodem, chyba, że coś zrobisz nie tak. Pewnie podobnie jest w klubach - nie mają podstaw - nie mogą Cię sprawdzić
cien_wiatru ! dobre !
a ja mam jeszcze myk mojej koleżanki z Kanady. Oni po prostu tam, nie mając 18 lat wchodzą do klubu z promotorami (jadą tam "party bus"), mają drinki za free itp. No i nikt ich nie sprawdza. Ale to pewnie zależy od klubu, promotora itp -
Nimell > 16-11-2012, 3:45
Merti, mogą to zrobić i tak robią. Ale wtedy nie dostajesz po tyłu Ty tylko klub, że nie dopilnował tego, że nieletni są w środku albo że piją alkohol. Sama byłam na jednej imprezie gdzie policja weszła i wyrywkowo sprawdzała id. ;) -
balbina > 16-11-2012, 13:15
o fuck! ja bym chyba się obsikała ;x albo uciekłabym szybko do kibla ;x po prostu ze strachu : ) myślałam, że taka osoba też dostaje, a nie tylko klub i pewnie od razu trzeba wyjść czy coś : ) -
merti > 16-11-2012, 17:43
nimell ! Opowiadaj !!! ;P -
Nimell > 17-11-2012, 0:22
No normalnie że trzeba wyjść.. ale wszystko odbywa się w miłej atmosferze, tzn. podchodzi policjant, hej hej jak się masz, jak się bawisz pitu pitu a czy mogę zobaczyć Twoje id, paszport, obojętnie ;) nic strasznego, to są amerykanie..wpizdu uprzejmi ;) -
merti > 17-11-2012, 11:09
i nie ma przypału jak masz 19 lat i jesteś pijana? Po prostu wychodzisz??