-
-
Re: Wyrzuty sumienia?
marvellous > 30-07-2012, 15:09
macie racje
nie wiem czasami moze top tylko moje paranoje ale wydaje mi sie ze patrza na to ile sobie biore doi jedzenia
ale to mwoienie o tym ze cos jest drogie - mopze to normalna gadka po prostu - mi czasami tez sie zdarza tak mowic
a moj cas wolny to zawsze outdoor! wstaje rano o 8 wychodze z domu i wracam o 8ja lubie chodzic, zwiedzac itd wiec dla mnie to lepiej niz siedziec w domu a przy okazji mam spokoj
swoja droga hoisci pl;aca mi 90 funtow a gdyby zalowali kasy to by mogli zaplacic 60 np bo zdarzaja sie takie 'wyplaty'
musze skonczyc sie przejmowac wsyzt6skim dookola i robic co do mnie nalezy ( chocaiz nigdy sie nie dowiem jak cos robie zle bo hostka jest z tych ludzi ktorazy krepuja sie zwrocic uwage a czesto widze za czuje sie zaklopotana jak sie pyta mnie czy moge postrzatac zabawki w pokoju u emmy -
thelumivalkoinen91 > 31-07-2012, 9:11
Co do przyjaźni z hostami- ja ze swoimi się zaprzyjaźniłam i mam wyrzuty sumienia tylko dlatego, że nie znoszę ich dzieci xD Ale jestem ich pierwszą au pair a oni są bardzo młodzi, więc może dlatego nasze relacje tak wyglądająZabierają mnie na koncerty, do znajomych, a jeżeli powiem, że nie- to mnie przekonują pół godziny, jeżeli chce się wymigać muszę udawać, że mnie coś boli -
marvellous > 31-07-2012, 22:14
wow to super sie masz mysle ze to pomaga w razie gdyby chcieli Cie zwolnic np bo ja sobie nie wyobrazam zebny moja hostka miala mi to powiedziec czy np uwage zwrocic
ja tez jestem ich pierwsza au pair -
thelumivalkoinen91 > 01-08-2012, 14:16
Moim zdaniem, nie mamy się czym przejmować, ja im od razu powiedziałam, że lubię sytuacje jasne, jeżeli coś jest nie tak i im nie odpowiada mają mi o tym powiedzieć i ja zrobię to samo. Pracuję 5 godzin max bo na tyle się umówiliśmy. Jeżeli masz wolne, nie przejmuj się to jej dzieci.