• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Kiedy zacząć szukać rodziny?

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Administracja

• Kosz

• Kiedy zacząć szukać rodziny?

• Kiedy zacząć szukać rodziny?
  • Re: Kiedy zacząć szukać rodziny?

angelaa > 24-07-2012, 0:19

[quote name="alciak"]ja moglabym poleciec na spontanie, po jednej rozmowie na skype;P[/quote] co byłoby całkowicie niepoważne!!

prun > 24-07-2012, 0:39

alciak, mimo, że ja z rodziną dogadałam się dość szybko to nie rozmawiamy/ piszemy ze sobą na bieżąco, tylko jak coś uzgadniamy, mam jakieś pytania itd.

takich decyzji nie podejmuje się na gorącą głowę

marika1 > 24-07-2012, 0:58

[quote name="angelaa"]
    [quote name="alciak"]ja moglabym poleciec na spontanie, po jednej rozmowie na skype;P[/quote] co byłoby całkowicie niepoważne!![/quote]

czyli tak jak ja <ok> haha

alciak > 24-07-2012, 2:02

[quote name="angelaa"]
    [quote name="alciak"]ja moglabym poleciec na spontanie, po jednej rozmowie na skype;P[/quote] co byłoby całkowicie niepoważne!![/quote]

wiem, wiem czasem jednak mam nieodparta ochote zrobic coś glupiego;P takim juz jestem czlowiekiem byc moze wynika to z braku spontanicznosci w moim codziennym zyciu

alciak > 24-07-2012, 2:04

[quote name="prun"]alciak, mimo, że ja z rodziną dogadałam się dość szybko to nie rozmawiamy/ piszemy ze sobą na bieżąco, tylko jak coś uzgadniamy, mam jakieś pytania itd.

takich decyzji nie podejmuje się na gorącą głowę[/quote]

wasnie ja tak bym chciala, kilka rozmow na skypeie, ale glownei wolalabym komunikowac sie mailowo

wiem, ze spontaniczny wyjazd moglby sie zle skonczyc ;P
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia