• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Tanie Gadanie

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Administracja

• Kosz

• Tanie Gadanie

• Tanie Gadanie
  • Re: Tanie Gadanie

kasik > 31-05-2005, 14:21

Agulka ja nie biore swojej komy

Chyba sie nie oplaca...w dodatku moj aparat ma juz prawie dwa lata i zaraz pewnie zaczine sie psuc

Emm > 31-05-2005, 14:29

nie bierzcie komorek do USA.na miejscu sa fajne i tanie promocje, sa atrakcyjne pakiety-kazdy znajdzie cos dla siebie.Po godzinie 19, 20( zalezy od stanu) i w weekendy sa darmowe minuty.

A o ile pamietam, to Monika miala cos szerzej wytlumaczyc zagadnienie komorek w USA.

agulka > 01-06-2005, 12:02

czyli ..nie biore...ale jak ja wytrzymam bez tel te kilka pierwszych dni..matko ja to uzalezniona juz.. :lol: tel to podstawa..tel , blyszczyk i zelki.. - tak wyglada podstawowy sklad mojej torebki :lol:

kasik > 01-06-2005, 12:11

Ja tez bede "tesknic" za telefonem

Ale poradzimy sobie Agulka.

Ajjjjjjjj jak ja kocham zelki

Oprocz lodow to moje ukochane slodycze, czekolada moze sie schowac

agulka > 01-06-2005, 12:27

taaa poradzimy..ale ja zamiast homesick bede miala "phone"sick :lol: :lol: :lol:

SandiK-ce > 01-06-2005, 17:00

oj nie wiem ally ale lepiej kupic tam karte do kom. a karty typu telegrosik tez maja byc...

MONIKA > 08-06-2005, 3:12

Bla, bla, bla, mialam wytlumaczyc ale cierpie na nieprzerwana nieobecnosc na forum.

Nie opyla sie brac telefonu. Zadne trojzakresy czy inne bzdury. Jak wam hosci dadza, bedziecie mialy od metra darmowych minut. Fakt, za przekroczenie limitu placi sie slono, ale jak limit to 300-600 minut miesiecznie..?

Ja w PL nie moglam sie obejsc bez komory, a tu zyje. Korzystam z domowego. Koma dostane, jak Sue wyjedzie z tymi 600 minutami.

Jesli zas chodzi o kupowanie tu telefonu, nie ma sprawy, koszty nie sa duze, a procedury skomplikowane. Problem tylko tym czy chcesz te +- 50$ wydac na gadanie, kiedy mozesz sie sprezyc i uzyc w domu. Ja wole moje 50 na membership w solarium przeznaczyc, ale to juz gusta...

Do PL zas - International Phone Card cent za minute za 5 baksow, czyli 500 minut za piec dolarow. Gadanie do oporu. Bez ograniczen. :lol:

agulka > 08-06-2005, 11:12

dzieki

teraz zaczynam sie uczyc zyc bez telefonu...oj zapowiadaja sie ciezki dni :lol: :lol: :lol:

Markosz > 08-06-2005, 11:43

Zmieniłem ostatnio nr tela, zna go tylko pare osob. Stwierdziłem, ze telefon ma byc dla mnie a nie dla kogos, znudzilo mi sie juz puszczanie sygnalow. Wiec teraz mam spokoj, chce to dzownie nie to wylaczam i tyle. Nikt sie nie dobija. A jak komus zalezy zeby sie ze mna skontaktowac to sa jeszcze inne sposoby, conajmniej z 5. Wiec moge z cala pewnoscia powiedziec, juz nie jestem na smyczy

cel osiagniety

unicorn > 08-06-2005, 11:54

[quote name="martamaua"]A ja mam abonament na 100dkk i w Danii bardzo duzo mozna gadac i smsowac.Mam w sieci Telia.

W NL tez mialam na karte.Zawsze 20 euro kupowalam i na jakis czas bylo.Poza tym moge raz w tygodniu po 45 min do Pl z domowego dzwonic wiec nie jest najgorzej.

Ktos cos mowil w ktoryms poscie o roamingu...Daaaaajcie spokoj!!!Zero polskiego numeru za granica.Jak znajomi beda chcieli slac smsy to mozna znalezc jakas zagraniczna bramke,albo sie raz na jakis czas wykosztowac.Albo odpisywac na bramke sms.Mi tak kumpelka odpisuje na Idee.Ciekawe ile placi,chyba jak za normalnego smsa w Pl.

A nawiasem mam Skype Wiec rozmawiam czasem po 3h bez wyrzutow.Dobra sprawa! Jesli jakies forumowiczki maja to znajdzie mnie mam login martamaua w katoalogu,albo zostawcie swoje logi.W tym temacie za Ivy pozwoleniem :wink:

Btw .slucham sobie Sice you been gone Kelly Clarkson chyba z 20 raz pod rzad heh to mi sie spodobalo :wink: :wink:[/quote]

uwazam ze skype to barfdzo dobre rozwiazanie , sam gadam godzinami za darmo nooprocz oplat internetowych ale jak ma sie abonament to nie znaczenia

polaczenia z niemiec prze prefiks 01071 a potem numer do polski godzina rozmowy kosztuje 1.48 Euro wiec nie jest tak zle i tak drogo

martamaua nie moge znalezc cie w katalogu :roll:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia