-
-
Re: Prezenty od Host Rodziny
EwelinKa24 > 02-07-2012, 15:11
[quote name="angelaa"]
[quote name="EwelinKa24"]Za nic w świecie nie oddam swoich hostów innej au-pair;-)[/quote]
A ja właśnie chciałam zapytać kiedy kończysz au pairować u nich xD[/quote]
Za 2 lub 3 lataWtedy ich komuś oddam;-) -
ewela522 > 06-07-2012, 22:02
[quote name="EwelinKa24"]
[quote name="angelaa"]
[quote name="EwelinKa24"]Za nic w świecie nie oddam swoich hostów innej au-pair;-)[/quote]
A ja właśnie chciałam zapytać kiedy kończysz au pairować u nich xD[/quote]
Za 2 lub 3 lataWtedy ich komuś oddam;-)[/quote]
A gdzie jestes au pair? Jeny pozazdrościc takiej rodzinki, megaaaaa! -
EwelinKa24 > 06-07-2012, 22:34
Jestem w IrlandiiWychwalam moich hostów nawet na moim blogu -
katie23 > 26-07-2012, 23:16
będąc aupair w USA na powitanie od moich Hostów dostalam najpierw czekoaldki i balonik z napisem welcome, przy łózku miałam koszyk pełen kosmetyków typu szampony, żele, balsamy itp. śliczny różowy szlafrok i kochanego misia , często dostawałam jakieś prezenty, nawet najdrobniejsze sprawiają radość, a na koniec pobytu a zarazem moje urodziny dostalam Ipoda, to było mega... -
kasiulek91 > 27-07-2012, 11:09
wow ! niezly gest z tym ipodem -
katie23 > 29-07-2012, 1:48
ale chyba był pożałowany bo zbyt długo się nim nie nacieszyłam,, może z 4 miesiące....potem się zepsuł zresztą jak reszta mojego sprzętu z USA. Laptop padł po roku, aparat też jakos tak, wieża która przywiozłam wogole nie działała czyli miałam pecha... -
kasiulek91 > 10-09-2012, 17:00
W tym roku w prezencie dostałam torbę, podkładkę pod kubek (Slainte jedyne słowo które znam po Irlandzku!), kartkę z podziękowaniem, bilet powrotny na autobus, Maltersy (które w przypływie chandry z powodu wyjazdu już zjadłam ) oraz… serki i przepis na cheescake, bo mi strasznie smakuje sernik, który oni w Irlandii robią!
Ale smutno wyjeżdżać! -
Saiisuke > 14-09-2012, 18:54
Wyjeżdżam jutro rano, pożegnalne prezenty już dostałam
Dostałam od hostów na pożegnanie elegancką bluzkę i legginsy z Calzedonii. Poza tym w czasie pobytu dostałam klapki, bikini, torbę i kilka ciuchów (ciuchy używane, ale w bardzo dobrym stanie).
Od mojego sześciolatka dostałam ładny rysunek, zapakowany z kokardką, a od czterolatki bransoletkę WinxW ogóle te ostatnie parę dni dzieci były dla mnie mega słodkie, a chłopiec często mówił, że mnie kocha ^^ łezka w oku się zakręciła. -
hanita > 16-09-2012, 23:29
Mnie na pożegnanie zaprosili na obiad. Dostałam od nich w prezencie naszyjnik i 'thank you' card. O ile obiad i kartka były do przewidzenia, to prezent był bardzo miłym zaskoczeniem -
balbina > 18-10-2012, 19:21
oo w sumie ciekawy temat : ) Mało kto pisze o swoich prezentach ; )