• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Prezenty od Host Rodziny

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Byłam Au Pair

• Prezenty od Host Rodziny

• Prezenty od Host Rodziny
  • Re: Prezenty od Host Rodziny

EwelinKa24 > 02-07-2012, 15:11

[quote name="angelaa"]
    [quote name="EwelinKa24"]Za nic w świecie nie oddam swoich hostów innej au-pair;-)[/quote]

A ja właśnie chciałam zapytać kiedy kończysz au pairować u nich xD[/quote]

Za 2 lub 3 lata Wtedy ich komuś oddam;-)

ewela522 > 06-07-2012, 22:02

[quote name="EwelinKa24"]
    [quote name="angelaa"]
    [quote name="EwelinKa24"]Za nic w świecie nie oddam swoich hostów innej au-pair;-)[/quote]

A ja właśnie chciałam zapytać kiedy kończysz au pairować u nich xD[/quote]

Za 2 lub 3 lata Wtedy ich komuś oddam;-)[/quote]

A gdzie jestes au pair? Jeny pozazdrościc takiej rodzinki, megaaaaa!

EwelinKa24 > 06-07-2012, 22:34

Jestem w Irlandii Wychwalam moich hostów nawet na moim blogu

katie23 > 26-07-2012, 23:16

będąc aupair w USA na powitanie od moich Hostów dostalam najpierw czekoaldki i balonik z napisem welcome, przy łózku miałam koszyk pełen kosmetyków typu szampony, żele, balsamy itp. śliczny różowy szlafrok i kochanego misia, często dostawałam jakieś prezenty, nawet najdrobniejsze sprawiają radość, a na koniec pobytu a zarazem moje urodziny dostalam Ipoda, to było mega...

kasiulek91 > 27-07-2012, 11:09

wow ! niezly gest z tym ipodem

katie23 > 29-07-2012, 1:48

ale chyba był pożałowany bo zbyt długo się nim nie nacieszyłam,, może z 4 miesiące....potem się zepsuł zresztą jak reszta mojego sprzętu z USA. Laptop padł po roku, aparat też jakos tak, wieża która przywiozłam wogole nie działała czyli miałam pecha...

kasiulek91 > 10-09-2012, 17:00

W tym roku w prezencie dostałam torbę, podkładkę pod kubek (Slainte jedyne słowo które znam po Irlandzku! ), kartkę z podziękowaniem, bilet powrotny na autobus, Maltersy (które w przypływie chandry z powodu wyjazdu już zjadłam ) oraz… serki i przepis na cheescake, bo mi strasznie smakuje sernik, który oni w Irlandii robią!

Ale smutno wyjeżdżać!

Saiisuke > 14-09-2012, 18:54

Wyjeżdżam jutro rano, pożegnalne prezenty już dostałam

Dostałam od hostów na pożegnanie elegancką bluzkę i legginsy z Calzedonii. Poza tym w czasie pobytu dostałam klapki, bikini, torbę i kilka ciuchów (ciuchy używane, ale w bardzo dobrym stanie).

Od mojego sześciolatka dostałam ładny rysunek, zapakowany z kokardką, a od czterolatki bransoletkę Winx W ogóle te ostatnie parę dni dzieci były dla mnie mega słodkie, a chłopiec często mówił, że mnie kocha ^^ łezka w oku się zakręciła.

hanita > 16-09-2012, 23:29

Mnie na pożegnanie zaprosili na obiad. Dostałam od nich w prezencie naszyjnik i 'thank you' card. O ile obiad i kartka były do przewidzenia, to prezent był bardzo miłym zaskoczeniem

balbina > 18-10-2012, 19:21

oo w sumie ciekawy temat : ) Mało kto pisze o swoich prezentach ; )
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna