-
-
Re: Aparat ortodontyczny w UK
balbina > 20-06-2012, 11:43
Ostatnio nawet było głośno o tym, że ludzie z zachodu przyjeżdząją do Polski na leczenia zębów, ą nawet specjalne programy z biurem podróży na takie wypady -
rosario > 20-06-2012, 12:01
[quote name="ayaa"]Ale nie ma co tak przeliczać jak się zarabia w GBP. Już mówię tu o normalnej płacy a nie o płacy au pairkiW UK to tak jak u nas 100zł, czyli normalna wizyta.[/quote]
nie przesadzaj, przelicznik to na pewno nie jest 1:1
w irlandii jest podobnie - moj wujek leczy zeby w polsce, bo mowi ze tam jest to kilkakrotnie drozsze -
natiwu > 24-02-2013, 21:39
Cześć dziewczyny, jakoś za około miesiąc będę miała zakładany aparat ortodontyczny, a w czerwcu chcę wyjechać jako summer au pair do Londynu (na 3 miesiące). Nie ma takiej opcji, żeby przesunąć zakładanie aparatu, ponieważ może mi się pogorszyć stan moich zębów, a z drugiej strony bardzo zależy mi na wyjeździe, dostałam już referencje, napisałam list, wszystko załatwiłam, teraz tylko muszę wysłać swoje dokumenty do agencji i czekać, ale nie wiem czy to ma w ogóle sens... tzn czy mogę tam pojechać z tym aparatem. Pomóżcie! -
Anjaa > 25-02-2013, 1:25
Nie widzę przeciwskazań, zalezy jaki aparat będziesz miała założony, bo moze być tak, ze np. ortodontka będzie Cię chciala widzieć od razu np. po miesiecu.. albo tak jak wyzej bylo.. zabezpieczy Ci go dobrze, porozmawiaj z ortodontą, bo a nuż się trafi i będziesz mogłau kazdego jest to indywidualna sprawa -
RE: Aparat ortodontyczny w UK
dasznierja > 16-08-2018, 16:28
Ja na szczeście nigdy nie miałem tego problemu