• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

oferty "nie do odrzucenia"

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• oferty "nie do odrzucenia"

• oferty "nie do odrzucenia"
  • Re: oferty "nie do odrzucenia"

joelle > 22-05-2005, 17:22

no to w sumie jasne, po co takiemu facetowi potrzebna jest młoda kobieta w domu. DObrze, że od razu Cię poinformował o swoich wymaganiach, bo gorzej by było, gdyby? pojechała i na miejscu okazałoby się, że w sumie to potrzevna jest mu panienka do towarzystwa, a nie operka... 8O

Ally > 22-05-2005, 17:41

No ja też tak sobie później pomyslałam, że mógłby to wszystko zataić i mieć z głowy. A ja jakie horory później przeżywałabym 8O 8O 8O Strach pomy?leć

martamaua > 22-05-2005, 21:47

Takim to kutasa po same gardlo ucinac.

Ze juz sie wyraze...

agulka > 23-05-2005, 11:01

Ally - do Ewlinki i do mnie tez tez ten typ pisal, jakis John, jesli mnie pamiec nie myli...nawet go na zdjeciu widzialysmy :lol: :lol: :lol: oblesniak...i ta narzeczona..bleee jakas rodzina Adamsow..tez mu napisalam, ze mu sie agencje pomylily, ze jest oblesny itp. ze sama sobie wyjade bez jego pomocy..a on mi odp. ze mimo , ze ja tak zle o nim mysle, to on ma szczesliwe zycie.. :lol: :lol: :lol:

Gość > 23-05-2005, 11:34

John powiadacie? a nie byl czasem z Portsmouth (lub jak sie to miasteczko pisze...)

agulka > 23-05-2005, 11:53

tego to juz nie pamietam...ale nazywal sie jakos Shaffer...czy cos takiego..

Gość > 23-05-2005, 12:05

nie, ten John wydaje sie nazywac Manc, ale... ja gdzies Shaffera widzialam :roll:

Ally > 23-05-2005, 14:41

No chyba był John, ale ja miasta nie pamietam, wiem, ze stan Filadelfia. Odpisalam mu do?ć życzliwie i oschle, ze nie zycze sobie juz wiecej maili z jego strony i podzialalo. Swoja droga jak to ten sam to musialy mu do gustu przypasc Polki.

agulka > 23-05-2005, 14:44

hehe bo Polki to sa fajne babki :wink:

agulka > 23-05-2005, 17:17

myslalam, ze pekne ze smiechu..wchodze na skrzynke..a tam...

mail do Johna Manca (<a href="mailto:mac_dboy@yahoo.com">mac_dboy@yahoo.com</a>)

"Good Day to you interested in u i need a babysitter for my kids iwant to no more better about u, gets back to me withyour details ,Thank you till i hear from you ,aupair needed in uk"

no kuzwa co za palant!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

te johny to chyba wszystkie maja we lbie poprzestawiane :lol: :lol:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia