-
-
Re: seriale i muzyka do nich
adziszkowa > 03-06-2012, 23:03
ooo tak przepis na życie jest super. Tez preferuje seriale takie co jeden odcinek tygodniowojakoś na więcej nie mam czasu Kapsi skoro tak polecasz to chyba znajdę gdzieś on line i obejrzę mam nadzieję, że mój komputer da radę bo ciągle coś na nim puszczam, a to taki mały netbook
P.S ja też na początku jak mi koleżanka poleciła true blood to mówie "kurde jakieś gówno o wampirach zupełnie mnie nie kręci taka fikcja" no, ale jak widać wpadłam jak śliwka w kompot. Także jak będziesz się nudzić, a nic innego do roboty nie będziesz miała to możesz obejrzeć z jeden odcinekJa planuje też jeszcze raz dać szansę plotkarze..... kurde skoro wszyscy to oglądają to musi coś w tym być! -
angelaa > 03-06-2012, 23:14
[quote name="adziszkowa"]Ja planuje też jeszcze raz dać szansę plotkarze..... kurde skoro wszyscy to oglądają to musi coś w tym być![/quote]
bo to coś w stylu 'Mody na sukces' w wersji dla nastolatków -
kapsi > 03-06-2012, 23:23
[quote name="angelaa"]
[quote name="adziszkowa"]Ja planuje też jeszcze raz dać szansę plotkarze..... kurde skoro wszyscy to oglądają to musi coś w tym być![/quote]
bo to coś w stylu 'Mody na sukces' w wersji dla nastolatków[/quote]
pięknie powiedziane hahaha nie no, ale musisz przyznać, że serial jest super, ja tam bym mogła w nieskończoność go oglądać :mrgreen: -
adziszkowa > 04-06-2012, 0:32
mam nadzieję, że jednak ma jakiś koniec. przeraża mnie wizja serialu, który by mnie przeżył lol -
angelaa > 04-06-2012, 0:49
takpo wakacjach będzie ostatni sezon -
kapsi > 04-06-2012, 8:29
[quote name="angelaa"]takpo wakacjach będzie ostatni sezon [/quote]
i tak bardzo ubolewam, że tylko 11 odcinków :c -
Katasza > 08-06-2012, 0:29
Pretty Little Liars to mój serial nr. 1 i do tego soundtrack z niego zabija mnie przy każdym odcinkuOgladam mało seriali ale ten kocham.
Kiedyś Skazanego na śmierć namietnie i Plotkarę. Uwielbiam wracac do starych odcinków ER. -
agnieszka89 > 08-06-2012, 23:27
Ja próbowałam zacząć oglądać czystą krew i plotkarę ale jakoś się nie wciągnęłam. Za to uwielbiam pamiętniki wampirów i Pretty Little Liars i jeszcze parę innych które już lecą i lecą jak Chirurdzy czy Kości.
Z mało znanych też lubię Jane by Design i Hart of Dixie. A mogę wam polecić New girl, jak mi koleżanka puściła pierwszy odcinek to myślałam że nie wytrzymam ze śmiechu. I jak już pisałam na blogu Once upon a time, tylko to jest bajkowy serial. A ostatnio moja siostra cioteczna polecała serial siostra Jackie -
adziszkowa > 09-06-2012, 19:49
aaa zapomniałam jeszcze dodać o moim idoluuu Hanku Moodym z CALIFORNICATION !!! <3 kochane zaczynam ogladac pretty little liars -
kapsi > 09-06-2012, 20:59
[quote name="adziszkowa"]kochane zaczynam ogladac pretty little liars[/quote]
chyba też zacznę, bo nuda hahaha :lol: