• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

seriale i muzyka do nich

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Off-topic czyli luźne rozmowy

• Mess

• seriale i muzyka do nich

• seriale i muzyka do nich
  • Re: seriale i muzyka do nich

adziszkowa > 03-06-2012, 23:03

ooo tak przepis na życie jest super. Tez preferuje seriale takie co jeden odcinek tygodniowo jakoś na więcej nie mam czasu Kapsi skoro tak polecasz to chyba znajdę gdzieś on line i obejrzę mam nadzieję, że mój komputer da radę bo ciągle coś na nim puszczam, a to taki mały netbook

P.S ja też na początku jak mi koleżanka poleciła true blood to mówie "kurde jakieś gówno o wampirach zupełnie mnie nie kręci taka fikcja" no, ale jak widać wpadłam jak śliwka w kompot. Także jak będziesz się nudzić, a nic innego do roboty nie będziesz miała to możesz obejrzeć z jeden odcinek Ja planuje też jeszcze raz dać szansę plotkarze..... kurde skoro wszyscy to oglądają to musi coś w tym być!

angelaa > 03-06-2012, 23:14

[quote name="adziszkowa"]Ja planuje też jeszcze raz dać szansę plotkarze..... kurde skoro wszyscy to oglądają to musi coś w tym być![/quote]

bo to coś w stylu 'Mody na sukces' w wersji dla nastolatków

kapsi > 03-06-2012, 23:23

[quote name="angelaa"]
    [quote name="adziszkowa"]Ja planuje też jeszcze raz dać szansę plotkarze..... kurde skoro wszyscy to oglądają to musi coś w tym być![/quote]

bo to coś w stylu 'Mody na sukces' w wersji dla nastolatków [/quote]

pięknie powiedziane hahaha nie no, ale musisz przyznać, że serial jest super, ja tam bym mogła w nieskończoność go oglądać :mrgreen:

adziszkowa > 04-06-2012, 0:32

mam nadzieję, że jednak ma jakiś koniec. przeraża mnie wizja serialu, który by mnie przeżył lol

angelaa > 04-06-2012, 0:49

tak po wakacjach będzie ostatni sezon

kapsi > 04-06-2012, 8:29

[quote name="angelaa"]tak po wakacjach będzie ostatni sezon [/quote]

i tak bardzo ubolewam, że tylko 11 odcinków :c

Katasza > 08-06-2012, 0:29

Pretty Little Liars to mój serial nr. 1 i do tego soundtrack z niego zabija mnie przy każdym odcinku Ogladam mało seriali ale ten kocham.

Kiedyś Skazanego na śmierć namietnie i Plotkarę. Uwielbiam wracac do starych odcinków ER.

agnieszka89 > 08-06-2012, 23:27

Ja próbowałam zacząć oglądać czystą krew i plotkarę ale jakoś się nie wciągnęłam. Za to uwielbiam pamiętniki wampirów i Pretty Little Liars i jeszcze parę innych które już lecą i lecą jak Chirurdzy czy Kości.

Z mało znanych też lubię Jane by Design i Hart of Dixie. A mogę wam polecić New girl, jak mi koleżanka puściła pierwszy odcinek to myślałam że nie wytrzymam ze śmiechu. I jak już pisałam na blogu Once upon a time, tylko to jest bajkowy serial. A ostatnio moja siostra cioteczna polecała serial siostra Jackie

adziszkowa > 09-06-2012, 19:49

aaa zapomniałam jeszcze dodać o moim idoluuu Hanku Moodym z CALIFORNICATION !!! <3 kochane zaczynam ogladac pretty little liars

kapsi > 09-06-2012, 20:59

[quote name="adziszkowa"]kochane zaczynam ogladac pretty little liars [/quote]

chyba też zacznę, bo nuda hahaha :lol:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia