• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

o au-pair wniosek !

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Administracja

• Kosz

• o au-pair wniosek !

• o au-pair wniosek !
  • Re: o au-pair wniosek !

Aneta123 > 08-06-2012, 22:55

Jak tak czytałam wypowiedz Karoliny to aż ciezko mi sobie wyobrazic jak mialabym mieszkac z rodzina w ich mieszkaniu i nie miec wolnej przestrzeni dla siebie. Jestem au pair we francuskiej rodzinie w Paryżu aczkolwiek byli na tyle mili, że dali mi osobne mieszkanie znajdujące się piętro wyżej wiec po paru godzinach pracy u nich wracam do siebie mam cisze, spokoj i moge robic co mi sie zywnie podoba. Chlopak przyjezdzal do mnie na tydz lub 2 czasami, mama mnie odwiedzila, znajomi moga u mnie przesiedzieć całą noc To chyba nie mam tak zle jak myślałam. Aczkolwiek Karolina ma wiele racji, opiekować się dzieckiem i wychowywać je na zasadach dla nas jako au pair czasem absurdalnych nie jest łatwo. Aczkolwiek do wszystkiego idzie sie przyzwyczaic po dluzszym czasie. Przebywam w Paryżu 9 i ostatni miesiąc i jestem niezmiernie szczęśliwa, że za niedługo wracam, bo fakt taki długi pobyt za granicą u obcej rodzinie to czasem może przerastać.

Ps. Poczukuję nowej au pair dla tej rodziny min.9 miesiecy od wrzesnia 2012... jeśli ktos zainteresowany pisac na pw udzielę wszystkich informacji.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia