-
-
Re: USA Październik 2012
Martusik > 20-05-2012, 21:02
Aguta!!! Dzięki bardzo za ten optymizm i wiarę, że to na pewno się uda. Masz racje, termin jeszcze bardzo bardzo daleko, ale niepewność bywa męcząca... Czytam Twoje bloga i życzę Ci rozwiązania twojego problemuPozdrawiam serdecznie. -
balbina > 21-05-2012, 12:18
Hah dzięki wielkie i życzę powodzenia
Wiem, niepewność męczy ale za ten czas możesz popracować, zająć się czymś lub ulepszyć swój room - więcej zdjęć, więcej opieki nad dziećmi itd. ale tak jak pisala, bez obawy - przyjdzie na nas czas)) -
tobec > 24-05-2012, 10:14
Witajcie DziewczynyJa właśnie myślę o wyjeździe na przełomie października/listopada Dopiero zabieram się powoli za kompletowanie papierów -
juja > 24-05-2012, 10:41
Życzę powodzenia w takim razie, bo trochę tego jest -
tobec > 24-05-2012, 11:50
To moje drugie podejście, rok temu zaraz po liceum tez sie powoli za to brałam, ale chęć pójścia na studia trochę mnie przekabaciłą na swoją stronę. Stuadia niewypał, więc wracam do au pairkowania ;D
jakie biuro polecacie?Prowork? Gawo? (z tego co wiem, kiedys to jedno biuro było) czy inne?
Od wtorku może w przedszkolu będę się udzielać, zawsze to już jakieś przeszkolenie, a ja zbyt duzego nie mam bo dzieciaki w mojej rodzinie nie istniejaSami prawie dorosli ;D no ale z ręką na sercu do czasu złożenia aplikacji jakies pojecie juz bede miała ;D
A jak u was z tym? Wiem, że wiele 'zielonych;dziewczyn poleciało i dało radę ;D -
Tośka > 24-05-2012, 12:18
ja osobiscie jestem w GAwo .. i nie narzekam .. miły kontakt i Panie są pomocne bardzo odpowiadaja na kazde pytania i zawsze moge sie zwrocic o pomoc doradza itp..ale jakie biuro wybierzesz to juz twoja decyzja .. -
juja > 24-05-2012, 12:41
Ja również jestem w Gawo i jestem bardzo zadowolona. Jak pojawia sie rodzinka Panie piszą sms od razu czy sie odezwali, że trzymaja kciuki. Na prawdę jestem bardzo zadowolona -
paullin_a > 24-05-2012, 13:09
Hej
Ja planuje wyjazd w Październiku
Wczoraj odbyłam rozmowę z dziewczynami z Prowok i teraz czekam na dokumenty . W sumie jestem tez na umówiona na spotkanie informacyjne z CC i nie wiem czy jechać czy nie ?
Pozdrawiam -
tobec > 24-05-2012, 15:11
Wydaje mi się, że pomimo wstępnej rozmowy z Prowork, to jednak zacznę z GAWO. Niestety dopiero gdzieś za miesiąć najszybciej bo paszport -,- -
adziszkowa > 30-05-2012, 18:41
w sumie chyba tez mogę się tutaj zapisać ponieważ planowaną datę wylotu wpisałam 30 września. Ja wybrałam Gawo. Na razie wypełniłam test psychometryczny, zeskanowałam wszystko wysłali mi umowę zeskanowałam ją i dziś odesłałam pocztą. Dziewczyny, które są w Gawo jaki jest kolejny krok? Pani mi mówiła,że wyślą mi wszystkie dokumenty, które muszę wypełnić. Wiem, że muszę iść po zaświadczenia o niekaralności, prawo jazdy międzynarodowe, no i referencje (w jakim języku mają one być?). Ja póki co z Gawo jestem bardzo zadowolona, Pani przez telefon odpowiada mi na wszystkie pytania, pisze smsy jak wyśle mi maila i nigdy się niecierpliwi. Szczerze polecam